Corona maatregelen

In verband met de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus en de aangescherpte richtlijnen van de overheid en het RIVM, vragen wij uw begrip en medewerking bij de volgende maatregelen. Lees hieronder wat dit voor u als klant van Isolatie.com betekent.

Isolatiewerkzaamheden

– De geplande isolatiewerkzaamheden zullen, tenzij anders overeengekomen, voorlopig doorgaan

– Wij proberen persoonlijk contact zo veel mogelijk te beperken. Dit betekent dat onze collega’s minimaal 1,5 meter afstand zullen houden en waar mogelijk uw woning niet zullen betreden.

– Onze collega’s zullen u geen hand geven bij ontvangst of vertrek, maar zullen u mondeling begroeten.

– Onze collega’s zullen regelmatig hun handen reinigen met desinfecterende hand-gel.

 

Woninginspecties

– De geplande woninginspecties zullen, tenzij anders overeengekomen, voorlopig doorgaan.

– Wij proberen persoonlijk contact zo veel mogelijk te beperken. Dit betekent dat onze adviseurs minimaal 1,5 meter afstand zullen houden en uw woning vanaf de buitenzijde zullen inspecteren en inmeten.

– Onze adviseurs zullen op locatie geen offerte opmaken. Deze ontvangt u later per email of per post.

– Onze adviseurs zullen u geen hand geven bij ontvangst of vertrek, maar zullen u mondeling begroeten.

– Onze adviseurs zullen regelmatig hun handen reinigen met desinfecterende hand-gel.

 

Indien u zelf koorts, verkoudheids- en/of griepklachten ervaart, of wanneer u in een risicogroep valt, willen wij u vriendelijk verzoeken dit vooraf aan ons te melden, zodat wij de afspraak, in overleg, preventief kunnen verplaatsen naar een later moment.

Mocht u geen van bovenstaande klachten hebben, dan verzoeken wij u om vóór en ná het bezoek aan uw woning uw handen goed te reinigen.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0492 36 47 83 of stuur een email naar info@isolatie.com.

Wij willen u graag bedanken voor uw begrip en medewerking en verwachten met deze maatregelen de komende weken onze werkzaamheden zonder problemen te kunnen blijven uitvoeren.

×