Dakisolatie met de Supearl parel

Als het gaat om daken die belegd zijn met dakpannen brengt Isolatie.com een snelle en zorgeloze uitkomst. Slopen of verbouwen is namelijk verleden tijd dankzij een methode waarbij er een isolatielaag van Supearl parel in de dakspouw aangebracht wordt. Dit is de ruimte tussen de pannen en het dakbeschot. De Supearl parels zijn hiervoor het perfecte materiaal, mede omdat de vormvrijheid van de parels het aanbrengen tot in de kleinste ruimtes mogelijk maakt.

Er kan in de meeste gevallen een isolatielaag van circa 4 tot 7 cm. tussen de pannen en het dakbeschot aangebracht worden.  Wij bieden 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Rendement dakisolatie met Supearl parles

Om u een beeld te geven van de besparingen door de vermindering van warmteverlies: Gemiddeld dringt dakisolatie met ons parelsysteem het jaarlijkse aardgasverbruik terug met 5 tot 6 kubieke meter per vierkante meter dakoppervlakte. Dit houdt voor een gemiddelde woning in dat de investering in ongeveer 6 jaar is terugverdiend!

De Supearl parels hebben een Lamda waarde van 0,034 W/m.K

Voordelen plat of schuin dak isoleren met de Supearl parels

– Wooncomfort gaat omhoog
– Geluid isolerend
– Esthetisch verandert er niks
– In de zomer lekker koel, en in de winter lekker warm

Tijdens de dakisolatie tussen het dakbeschot en de dakpannen wordt er door onze mensen elke twee meter twee rijen pannen in verticale richting weggehaald. De Supearl parels worden door middel van speciaal pistoolvormig blaasinstrument en in combinatie met een sterk bindmiddel op de juiste plek aangebracht. De kracht en efficiëntie van het parelsysteem komt doordat het uitgeharde materiaal een zeer sterke plaat vormt die verschillen in temperatuur en andere elementen zonder problemen op kan nemen.

Na het aanbrengen en het uitharden van het materiaal leggen onze mensen de dakpannen weer op de juiste plek. Een van de grootste voordelen van dakisolatie met ons parelsysteem is dat er een laag wordt aangebracht die zonder extra funderingen en balken op zijn plek blijft. Dit scheelt sloop- en verbouwwerk, en dus tijd en kosten. Hierdoor kan deze dakisolatie bij de meeste woningen al binnen een halve dag aangebracht worden.

Mocht er in de toekomst een dakpan vervangen moeten worden is dit overigens geen probleem, deze isolatie heeft de perfecte pasvorm.

dakisolatie schuin dak met parels                            schuin dak isoleren en zoldervloer parels

 

Isolatie.com heeft voor iedere woning de juiste oplossing!

Neem eens contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies voor dakisolatie in uw situatie!

×