Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Corona maatregelen

Corona maatregelen (Isolatie.com)

In verband met de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus en de aangescherpte richtlijnen van de overheid en het RIVM, vragen wij jouw begrip en medewerking bij de volgende maatregelen. Lees hieronder wat dit voor jou als klant van Isolatie.com betekent.

Isolatiewerkzaamheden

– De geplande isolatiewerkzaamheden zullen, tenzij anders overeengekomen, voorlopig doorgaan

– Wij proberen persoonlijk contact zo veel mogelijk te beperken. Dit betekent dat onze collega’s minimaal 1,5 meter afstand zullen houden en waar mogelijk jouw woning niet zullen betreden.

– Onze collega’s zullen je geen hand geven bij ontvangst of vertrek, maar zullen je mondeling begroeten.

– Onze collega’s zullen regelmatig hun handen reinigen met desinfecterende handgel.

Woninginspecties

– De geplande woninginspecties zullen, tenzij anders overeengekomen, voorlopig doorgaan.

– Wij proberen persoonlijk contact zo veel mogelijk te beperken. Dit betekent dat onze adviseurs minimaal 1,5 meter afstand zullen houden en jouw woning vanaf de buitenzijde zullen inspecteren en inmeten.

– Onze adviseurs zullen op locatie geen offerte opmaken. Deze ontvang je later per email of per post.

– Onze adviseurs zullen je geen hand geven bij ontvangst of vertrek, maar zullen je mondeling begroeten.

– Onze adviseurs zullen regelmatig hun handen reinigen met desinfecterende hand-gel.

Indien je zelf koorts, verkoudheids- en/of griepklachten ervaart, of wanneer je in een risicogroep valt, willen wij je vriendelijk verzoeken dit vooraf aan ons te melden, zodat wij de afspraak, in overleg, preventief kunnen verplaatsen naar een later moment.

Mocht je geen van bovenstaande klachten hebben, dan verzoeken wij je om vóór en ná het bezoek aan jouw woning je handen goed te reinigen.

Indien je nog vragen hebt, dan kan je ons telefonisch bereiken op 0492 36 47 83 of stuur een email naar info@isolatie.com.

Wij willen je graag bedanken voor jouw begrip en medewerking en verwachten met deze maatregelen de komende weken onze werkzaamheden zonder problemen te kunnen blijven uitvoeren.