FD gazelle 2021

Opnieuw FD Gazelle voor Isolatie.com

Een klein feestje bij Isolatie.com: FD Gazelle voor Isolatie.com! 

Want ook in 2021 een FD Gazelle voor Isolatie.com! En mogen wij vermelden dat we één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Zuid categorie middelgroot zijn. Wat betekent dat we onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20% hebben. Ook de stijging van het aantal werknemers en de winstgevendheid wordt meegewogen in de eindscore, elk voor 25%.

De FD Gazellen Awards zijn één van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland en is uitsluitend op basis van cijfers en volledig journalistiek onafhankelijk.
Lees hier meer over deze Award.

Uitreiking FD Gazelle

Op 25 november a.s. wordt een feestelijke prijsuitreiking in Theater Amsterdam georganiseerd. Daar worden de snelste groeiers extra in het zonnetje gezet.

We kijken uit naar deze dag!

fd gazelle isolatie 2021

Doorgroeien

Ook in 2022 willen we onze groei doorzetten en dat kunnen we niet zonder jou. We zijn dan ook o.a. op zoek naar ambitieuze sales support medewerkers en hardwerkende isoleerders!

Met de nieuwe Isolatie.com Academy kunnen we ons personeel beter opleiden en onze zakelijke partners en klanten nóg beter informeren.

Wil jij deel uitmaken van de groei van Isolatie.com? Informeer naar de mogelijkheden bij Ingrid: hrm@isolatie.com.

×