Isoleer je woning en profiteer nu van extra veel voordeel

Bespaar tot 30% op je stookkosten, binnen één dag uitgevoerd
Meer comfort in huis, koel in de zomer, warm in de winter
Terugverdientijd van 3 jaar mogelijk!
Bovendien profiteer je nu van de landelijke subsidie en van onze zomeractie! Dat is dubbel voordeel!

Wat houdt dit in?

Wanneer je twee of meer isolerende maatregelen treft, kom je in aanmerking voor subsidie vanuit de overheid. Per vierkante meter die je isoleert krijg je een bedrag terug. Onderaan deze pagina vind je deze vergoedingen. Bij Isolatie.com geloven wij in de kracht van combinatie en daarom doen wij hier nog een schepje bovenop:

Combineer nu spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie of gevelimpregnatie en ontvang €100 extra korting van Isolatie.com bovenop de subsidie!

Deze actie is geldig vanaf 26 juni t/m 22 september 2020.

Wij voorzien je graag geheel vrijblijvend van een persoonlijk advies en een offerte op maat. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen eenmalig contact met je op om de mogelijkheden voor jouw woning in kaart te brengen. Geheel gratis.

Spouwmuurisolatie endoscoop

Wie zijn wij?

Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 10 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie of gevelimpregnatie

Dit doen wij met een team van 50 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 2.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen. Met passie voor het isolatievak helpen wij ook jou graag bij het verduurzamen van jouw woning!

Waarom NU je woning isoleren?

Als je woning niet (goed) geïsoleerd is, gaat er veel warmte verloren en lopen je stookkosten flink op. Hierdoor betaal je onnodig veel geld aan je energieleverancier, terwijl het comfort in huis niet optimaal is. Door je woning te laten na-isoleren, bespaar je honderden euro’s per jaar en verbeter je het wooncomfort in huis.

Profiteer nu van de landelijke subsidie en €100 extra korting met onze zomeractie!

Schrijf je nu in!

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

De SEEH subsidie van de overheid wordt uitgevoerd door RVO. Wij verzorgen voor u alle benodigde documenten voor de subsidieaanvraag. Zie hieronder de vergoedingen per vierkante meter:

Spouwmuurisolatie: €5
Vloerisolatie: €7
Dakisolatie: €20
Zoldervloerisolatie: €5
Bodemisolatie: €4

Bekijk hier de actuele budgetcijfers

Let op: Gevel-impregnatie valt niet binnen de SEEH subside, maar wel binnen onze zomeractie.