Werkwijze

ISOLATIE.COM WERKWIJZE

  • Onderzoek van uw woning op haalbaarheid en isolatieoplossingen
  • Deskundig advies op maat
  • Betrouwbare offerte en informatie over subsidiemogelijkheden
  • Zonder verbouwing, uw woning in één dag duurzaam geïsoleerd

NAADLOZE ISOLATIE VAN NIEUWBOUWWONINGEN EN RENOVATIEWONINGEN.

Woningen, gebouwd tussen 1930 en 1980, voldoen niet aan onze huidige isolatienormen. Isolatie.com past uw woning aan de moderne isolatiemaatstaven aan. Isolatie.com brengt gevelisolatie aan door middel van van een laag polyurethaanschuim van elke gewenste dikte! Ook uw dak of vloeren isoleren wij in elke door u gewenste dikte en vorm.

Renoveren met Isolatie.com is de beste keuze om tot 30% op uw energiekosten te besparen!

WAT IS EEN ENERGIELABEL?

Een energielabel is een rapport dat o.a. informatie geeft over de mate waarin uw woning energievriendelijk is. Daarnaast geeft het energielabel adviezen om uw woning energiezuiniger te maken. Bij verkoop of verhuur van een woning (ouder dan 10 jaar) is het verplicht een energielabel te overhandigen aan de volgende bewoner. Voor meer informatie over het energielabel en uitzonderingen op de regel verwijzen we u naar de websites die informatie verstrekken over het energielabel.

VERWERKING VAN POLYURETHAANSCHUIM, PURSCHUIM, TOPPER ONDER DE ISOLATIEMATERIALEN.

Polyurethaanschuim is een tweecomponenten isolatieschuim, samengesteld uit kleine cellen gevuld met gas, dat door spraying en gieten volkomen naadloos wordt aangebracht. Polyurethaanschuim is CFK-vrij, uiterst milieuvriendelijk en bestand tegen zwakke zuren en basen, oliën, benzine en vetten. Polyurethaanschuim heeft een open celstructuur, waardoor het materiaal een hoge isolatiewaarde heeft en zich hecht aan nagenoeg iedere ondergrond.