Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Thuiswerken? Bespaar op energiekosten!

Thuiswerken? Bespaar op energiekosten!

Het is koud! En dat betekent dat de ketel weer aan de bak moet. Bespaar op energiekosten door de schil van je woning te isoleren!

Bovendien zullen velen zich moeten aanpassen aan het nieuwe werken. Thuiswerken begint het nieuwe ”normaal” te worden. Ook na de coronacrisis zullen veel werknemers nog thuiswerken, als het aan de bedrijven ligt. Dit zal een groot invloed hebben op je energieverbruik en zorgt daarmee ook voor hogere energiekosten.

Heb je ook een hoger energieverbruik doordat je thuis werkt? Bespaar op hogere energiekosten door je woning te isoleren. Zorg dat je een aangename omgeving creëert door nu al je werk en wooncomfort te verbeteren.

Stap voor stap

Eveline heeft gekozen om stap voor stap haar huis energiezuiniger te maken. De vloer en het dak zijn geïsoleerd en er is triple glas geplaatst. Het is lekker warm bij haar thuis! Zij deelt haar ervaring op het platform Ervaringen met Energie.

Hoe verbeter je je werk en wooncomfort?

  • Voelt uw vloer erg kil aan en heb je een ongeïsoleerde kruipruimte met een betonnen of houtenvloer? Door je kruipruimte te isoleren zal de temperatuur van je vloer zo’n 2 tot 4 graden stijgen. Bekijk hier de mogelijkheden voor vloerisolatie (kruipruimte)!
  • Trekt de koude lucht langs je muren en moet je ketel daardoor harder werken? Bespaar met spouwmuurisolatie tot 15% op energiekosten bij een tussenwoning, 20% voor een hoekwoning en zelfs tot 30% besparing bij een vrijstaande woning!
  • Via het dak gaat er onnodig veel warmte verloren. Zorg er voor dat je niet voor de mussen stookt. Gemiddeld scheelt dakisolatie zelfs 15-20%. En dat ziet u direct terug op uw energierekening.

Gratis offerte en advies?

Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Voer je minimaal 2 besparende maatregelen uit? Dan kom je bovendien in aanmerking voor subsidie. Wij helpen je uiteraard met het invullen van de aanvraag voor je subsidie.

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keuze producten

Kunnen we je helpen?