30% besparen op energiekosten
Vrijblijvend advies
Ruime keus in isolatieproducten
Meer dan 10 jaar ervaring

Dakisolatie

Via het dak gaat er onnodig veel warmte verloren. Goede dakisolatie is dus essentieel. Maar voor deze klus heeft u wel een professional nodig. Als het dak op een verkeerde manier geïsoleerd wordt, leidt dit namelijk als snel tot schimmelvorming en vochtproblemen. Gelukkig haalt u met Isolatie.com een echte expert in huis om uw zolder te isoleren. Bovendien geven wij u standaard 10 jaar garantie.

Wat is dakisolatie?

Om klimaatverandering tegen te gaan, heeft de EU een aantal strenge richtlijnen opgesteld. Zo is goede isolatie tegenwoordig verplicht bij de bouw van nieuwe woningen. Bij oudere panden moet u er echter zelf voor zorgen dat er de dakisolatie verbeterd wordt. Het dak bestaat vaak uit diverse lagen, zoals de onderconstructie en de dakbedekkingslaag. Deze lagen houden de regen en de ergste wind tegen, maar de kou kan er nog steeds doorheen. Het aanbrengen van extra dakisolatie is dus geen overbodige luxe!

Bij Isolatie.com maakt het niet uit of u een pand met een schuin of een plat dak heeft. Elk type dak is door ons te isoleren. Bij huizen met een bepaald type zolder, is het zelfs mogelijk om de zoldervloer te isoleren in plaats van het schuine dak. Dit verbetert tevens de geluidsisolatie. Onze experts kunnen u snel vertellen wat in uw situatie het beste werkt.

Ons proces

Uw zolder isoleren; Welke voordelen levert u dat op?

Het dak of zolder isoleren levert u veel op. Het grootste voordeel is dat u minder hoeft te stoken. Gemiddeld scheelt dit zelfs 15-20%. En dat ziet u direct terug op uw energierekening. Laat u het dak of zolder door ons isoleren dan profiteert u van nog meer voordelen:

Wist u dat?

  • 1Laat uw dakisolatie vakkundig aanbrengen door onze experts en ontvang maar liefst 10 jaar garantie op isolatiemateriaal en uitvoering.
  • 2Voor dakisolatie kunnen rekenen met een arbeidsloon op 9% btw ipv 21% btw.
  • 3Uw zoldervloer kunnen we ook isoleren, dat levert niet alleen een energiebesparing op, maar geluidsoverlast wordt hiermee tevens aanzienlijk beperkt.
  • 4Het is van belang dat de isolatie vakkundig moet worden aangebracht, wij zijn volledig gecertificeerd isolatiebedrijf en brengen dakisolatie in slechts 1 dag aan.
  • 5Vaak geven gemeenten of provincies subsidie voor het isoleren van uw dak, vraag dit daarom na om hiervan gebruik te kunnen maken.
  • 6Bespaar met dakisolatie zo’n 15-20% op energiekosten en hoe minder u stookt des te beter voor het milieu.
  • 7Maak de energiebesparing nog groter door dakisolatie te combineren met kruipruimte-isolatie en/ of spouwmuurisolatie.
  • 8Dakisolatie is vooral belangrijk voor woningen die voor 1980 gebouwd zijn, deze huizen hebben vaak een ongeïsoleerd dak.
  • 9Wij kunnen alle isolatiemethoden aanbieden, zodat er altijd een geschikte oplossing bij uw situatie past.

Dakisolatie, hoe werkt dat?

Warmte trekt van nature omhoog. Als het dak van uw woning niet goed geïsoleerd is, gaat er dus een hoop warmte verloren. Dakisolatie werkt eigenlijk heel simpel. De extra laag met isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte binnenblijft. Uw zolder isoleren is dus een goede keuze. En tegelijkertijd krijgen wind en kou geen kans om van buiten naar binnen te komen. De mate waarin het uw woning beschermt, hangt met name af van de isolatiewaarde van het gebruikte isolatiemateriaal.

Uw dak isoleren met Icynene?

Welk materiaal is het beste voor het isoleren van uw schuin dak?

Isolatie.com beschikt over diverse materialen om uw plat of schuin dak te isoleren. Het bekendst is isolatie door middel van polyurethaanschuim, oftewel PUR. Dit materiaal wordt aan de binnenzijde van het dakbeschot aangebracht. Het grote voordeel van polyurethaanschuim is de hoge isolatiewaarde.

Een tweede mogelijkheid is het isoleren door middel van de H2Foam Lite van Icynene. Een uiterst luchtdicht en waterdampdoorlatend isolatiemateriaal, dat ook nog eens geen van de stoffen HCFC, HFA, CFC, VOS of formaldehyde bevat.

Beschikt uw woning over een zolder die u zelden gebruikt? In dat geval kunt u er ook voor kiezen om alleen de zoldervloer van de zolder te isoleren. Het is dan wel een vereiste dat u de zolder goed af kunt sluiten.

De kosten van dakisolatie

De kosten die u kwijt bent voor dakisolatie zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals:

– Het aantal m2 dak te isoleren
– Soort isolatiemateriaal
– Type dak
– Bereikbaarheid rondom het pand

Uiteraard maken we graag een offerte op maat. Bent u benieuwd wat dakisolatie u gaat kosten? Vul dan het contactformulier hieronder in en we nemen contact met u op.

Uw dak isoleren met Icynene?

Uw dak isoleren met Isovlas?

Benieuwd wat het isoleren van uw woning voor u gaat opleveren?
En wilt u profiteren van gratis isolatie advies? Vul dan het contactformulier hieronder in en onze experts nemen contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte op maat.

Vraag snel vrijblijvende offerte of adviesgesprek aan

dakisolatie besparing
×