Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Over ons

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keuze producten

Van harte geïsoleerd!

Bij Isolatie.com staan we voor je klaar. Of je nu een vraag hebt over je subsidie of als je twijfelt over de huidige isolatie in je woning. Voor zowel zakelijk als particulier, staat ons team klaar.

De Nr. 1 voor na-isolatie en nieuwbouwisolatie

Isoleren, daar zijn wij goed in. Zowel bij monumentale gebouwen zoals kerken, tot aan de oude boerderij van je ouders. Ieder gebouw is bij Isolatie.com in vakkundige handen. Zo ook nieuwbouwwoningen!

Het na-isoleren van muren, vloeren, kruipruimtes en daken is onze specialiteit. Met een breed aanbod van isolatieproducten is er altijd wel een product dat past. Onze deskundige adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw woning tijdens een adviesgesprek.

Kantoorpand drone 1

Dit vinden wij belangrijk

Onze missie is heel Nederland verduurzamen, door gebruik te maken van de meest innovatieve en klantgerichte isolatie oplossingen.

Groeien

  • Wij groeien graag. We zijn dan ook supertrots dat we opnieuw een FD Gazelle mochten ontvangen. Met onze Isolatie.com Academy, zijn we voorlopig nog niet klaar met groeien.
  • Groeien kunnen we niet zonder jou. Wil je mee groeien? Bekijk dan onze vacatures.
Jos Wim proost

12,5 jaar Isolatie.com

Op 24 december 2023 bestaan wij 12,5 jaar.
In de afgelopen 12,5 jaar zijn we uitgegroeid tot een onafhankelijk en deskundig bedrijf met de ambitie om heel Nederland te verduurzamen.

Van monumentale gebouwen tot aan de vloer, muur en dak van jouw woning. Zonder onze 80 medewerkers en onze klanten (zowel particulier als zakelijk) was dit nooit gelukt. We zijn dan ook dankbaar en trots op al onze tevreden klanten en deskundige medewerkers.

Maar we zijn nog lang niet klaar met groeien…

Onafhankelijk

  • Wij hebben zelf alles in huis. We bedienen klanten van A tot Z, leiden medewerkers intern op en innoveren constant zodat we altijd de beste oplossing bieden.
  • Ons advies is altijd onafhankelijk. We zijn eerlijk en vertellen jou ook als isoleren geen rendement oplevert. Want ook een “Nee” kan een heel goed en eerlijk advies zijn, zo zeggen onze klanten. Zij geven ons niet voor niets een 8,8 op klantenvertellen.nl.

Deskundig

  • Bij Isolatie.com is jouw woning in goede handen. Ons personeel is deskundig opgeleid in onze Isolatie.com Academy.
  • We delen onze kennis graag in de Isolatie.com Academy.
  • We zijn volledig gecertificeerd door SKG IKOB, VENIN en Construction Quality.

Vriendschap

  • We gaan met elkaar om als vrienden. Zowel met jou als klant als collega’s onder elkaar. Problemen? Wij lossen het op. Komt voor elkaar!
  • Leveranciers hebben wij niet. Wij hebben partners. Die we ook behandelen als vrienden. Zin in goeie koffie? Kom langs!
  • Vrienden helpen elkaar en geven elkaar advies. Ben je tevreden over ons? Vertel het je vriend, collega, familielid of buurman!

Jos van der Ligt

Directeur

Meer weten over ons bedrijf?

Ik vertel je graag alles over ons prachtige bedrijf tijdens een bakje koffie.

0492-364783
Kunnen we je helpen?