Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Reviews

Ook je woning laten isoleren?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Advies aanvragen

Onze klanten vertellen

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Ben jij klant van ons geweest? Wij waarderen het als je jouw ervaring met ons deelt!

10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Ik moest indien mogelijk op korte termijn i.v.m. verbouwing 2 muren geïsoleerd hebben na een project dat werd opgeschoven omdat men daar niet vooruit kon kwam er binnen een week een plekje vrij en dat werd snel en deskundig uitgevoerd....hiervoor hartelijke dank."
Henk uit Handel
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Dit bedrijf kan ik aanbevelen. Jongens waren zeer correct en netjes. Afspraken zijn volledig nagekomen. Hadden ook alles netjes opgeruimd en schoon achtergelaten."
Jo uit Kerkrade
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Tijdens de uitvoering bleek een stuk binnenmuur op zolder te missen. Dat stuk kon dus niet geïsoleerd worden. Daarop volgde direct het aanbod om dat tot een later moment te laten zodat het euvel verholpen kan worden om vervolgens het laatste stukje te isoleren. Dat is een goede oplossinggerichtheid waar ik blij van wordt."
Peter uit Beek
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Mijn ervaring met dit bedrijf is gewoon top te noemen raad iedereen om dit bedrijf in zee tegaan alles klopt we hebben 5 5 2023 spouwmuur isolatie laten doen geweldig zeer harde werkers en netjes alles tot puntjes geregeld top team isolatie . Com ga zo door"
Frank uit Oss
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Deskundig advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. Schoon gewerkt en opgeleverd. Aanbevelingswaardig."
Monique uit Voerendaal
9/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Isolatie.com heeft van mijn huis zowel de muren als de vloeren geisoleerd. Het traject verliep over het gehele traject goed. Adviseur Timo kwam overeenkomstig afspraak langs, inspecteerde mijn woning, bekeek mogelijkheden en bracht een marktconforme offerte uit. De planning verliep soepel en was flexibel. De werkzaamheden verliepen overeenkomstig afspraak door nette en voorkomende medewerkers. Zowel mijn woning als eromheen werd schoon opgeleverd. Ik was hier tevreden over zeker aangezien een deel van de werkzaamheden via de buren moest gebeuren. Er waren enkele koude perioden afgelopen winter, Ik heb warmtebeeldopnamen van de muren laten maken. De temperatuurverdeling over de muur is nagenoeg overal gelijk dus het lijkt erop dat het isolatiemateriaal gelijk over de spouw in de muren verdeeld is. Hoe groot het effect is kan ik nog niet bepalen. Adviseur Timo was goed bereikbaar van advies tot en met de werkzaamheden en erna. Goede aftersales. Samengevat: Het ziet er naar uit dat Isolatie.com goed werk geleverd heeft!"
F uit Helmond
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Wij hebben contact opgenomen met Isolatie.com op aanraden van diverse mensen uit de straat. Wij wilden onze spouw laten isoleren. Bij ons is adviseur Hans van de Heuvel geweest en deze heeft alles perfect uitgelegd. Hij heeft ook een heel goed advies gegeven over de ISDE subsidie. Wij hebben dus direct opdracht gegeven om de spouwisolatie uit te laten voeren. Maar ja dan loop je tegen een wachttijd aan. Gelukkig viel het nog mee. Op de dag zelf kwamen er 2 mensen en later kwam er nog eentje voor een halve dag. Alles is perfect gelopen en ze hebben alles netjes weer opgeruimd. We waren er attent opgemaakt dat er wel eens een stopcontact vol kon lopen met de schuim en dat gebeurde bij ons ook op 1 punt. Dit werd ook direct netjes verholpen. Kortom na het werk werd er een rondje gemaakt rond het huis of alles netjes opgeruimd was en de voegkleur de juiste was. Op dat moment waren de gevoegde gaatjes al niet meer te zien en alles was netjes opgeruimd. Een paar dagen later kwam de factuur per mail met een duidelijke uitleg hoe je de subsidie kon aanvragen. Dit hebben wij dan ook direct gedaan en na 5 weken stond deze netjes op onze rekening. Ik heb bewust even gewacht met het invullen van deze beoordeling om ook te kunnen melden wat het eerste merkbare resultaat is. Ons vrijstaande huis is van ongeveer 1980 en is veel comfortabeler geworden. De warmte blijft langer hangen en je voelt geen koudere stukken meer in je huis. Dit moet dus ook schelen in het gasverbruik. Kortom wij zijn zeer tevreden en blij dat we dit hebben gedaan bij dit bedrijf."
Rene uit Lith
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Op woensdag 30 maart 2023 heeft het adviesgesprek plaatsgevonden betreffende isolatie van de kruipruimte Op dinsdag 4 april 2023 zijn de werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd door Peter en zijn maat. Gedeeltelijk isoleren van het dak op zolder werd afgeraden omdat het door een later aangebrachte constructie "half werk" zou zijn. Wel werd advies gegeven inzake de isolering van de vide op de badkamer gelegen achter de wasmachine en droger d.v.m. glaswol. Tevens werd het telefoonnummer van een zzp-er verstrekt voor e.v. uitvoering. De isolatie is eveneens te volle tevredenheid uitgevoerd."
Lambert uit Heythuysen
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Na de offerte aanvraag vrij snel datum uitvoering gekregen . Was wel enige tijd verder maar kwam door de drukte , wat te begrijpen is. Alle lof voor de medewerkers die echt meedachten en zeer vriendelijk waren . Het enigste minpuntje was dat in november de afspraak voor uitvoering in maart was gemaakt en daarna geen bericht meer ontvangen of het daadwerkelijk doorging. Verder ben ik zeer tevreden ook met de beschrijving en link naar de subsidieaanvraag . Inclusief de foto's die er nodig waren voor aanvraag subsidie."
Gerty uit Kampen