Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Reviews

Ook je woning laten isoleren?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Advies aanvragen

Onze klanten vertellen

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Ben jij klant van ons geweest? Wij waarderen het als je jouw ervaring met ons deelt!

10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"De heren en dames van Isolatie.com (o.a. Stefan en Inge - maar zeker ook de uitvoerende heren) waren zeer sympathiek en kundig in hun service en contact. Een offerte was snel en op maat gemaakt, planning snel rond en isolatiewerkzaamheden an sich (spouwmuur- en kruipruimte-isolatie) snel en goed uitgevoerd. Ook wat betreft de 'nazorg'; opsturen van foto's voor de subsidie en beantwoorden van vragen, was men snel en kundig. Top!"
Yves Slenter uit EIJSDEN
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Zeer tevreden, vanaf het eerste contact telefonisch. Had al een goed gevoel. Een professionele houding en vriendelijk. Zij nemen alle tijd om je goed te informeren. Het uitvoerende personeel denkt ook mee met de klant en prima communicatie tijdens de werkzaamheden. TOP!"
Joaquin uit Dordrecht
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Met vakkundig advies snel geholpen aan de juiste isolatie. De verkoper biedt ook aan om samen met hem de subsidie aan te vragen. Alles snel en netjes geïsoleerd. Alles afgedekt."
E.A.Visser uit Elsloo (lb)
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"De adviseur heeft een duidelijke uitleg gegeven betreft mogelijkheden betreft muurisolatie. Uit zijn gesprek werd duidelijk dat het belangrijk is te weten welk product er in de spouw zit, dit heeft hij onderzocht, d.m.v. gaten te boren, met camera de situatie in de spouw bekeken en een stukje isolatie uit de spouw gehaald waardoor ook bevestigd is dat hij met de producten die ze zelf leveren ons niet kon helpen. Er zaten namelijk steenwolvlokken in de spouw. Hij gaf ook aan dat de situatie in de spouw niet zo bar slecht was en gaf daarom ook het advies het zo te laten omdat het bij blazen van steenwol mogelijk weinig extra effect zal opleveren. Wij hebben namelijk geen klachten."
Anton uit Oosterhout
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Eerlijk verhaal, geen onduidelijkheden en alle benodigde info wordt verstrekt, is het niet meteen dan komt men er op terug. Afspraken worden nageleefd, prijzen zijn vergeleken met concurrenten niet verkeerd en men meet en bekijkt spouw secuur. Er wordt op de dag van aanvang duidelijk gecommuniceerd en flink doorgewerkt en netjes alles opgeruimd."
Hein uit Reusel
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Op 1 sept. 2023 stonden de mannen stipt op tijd voor de deur. Allebei goed Engels sprekend. 1 uit Polen (waar ik veel kom en vrienden heb) en 1 uit Latvia (Letland)....en mijn vrouw komt uit Estland. Dit alles terzijde. Super gemotiveerde en harde werkers , eerst samen alle gaten geboord zodat de herrie sneller voorbij was en ik weer aan het werk kon!. Daarna de parels erin en na afloop alles schoongespoten en keurig achtergelaten. Inmiddels ( na wat strubbelingen van de overheidswebsite)inmiddels de subsidie aangevraagd. Ik zou het op prijs stellen dat jullie deze heren nogmaals bedanken. (hebben wij uiteraard ook gedaan)"
Willem van Herpen uit DINTELOORD
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Eind juli hebben Ton en Mathias, oftewel het TOB team, het eerste huis geïsoleerd. De samenwerking met hen was geweldig en alles werd keurig opgeruimd. Vandaag heeft TOB-team 2 mijn huis geïsoleerd. Wederom helemaal perfect en alles keurig achtergelaten. Mathias en Dimitri BEDANKT!"
Wilma uit Someren
9/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Duidelijke voorlichting en offerte door Tijn v Duivendijk...planning en uitvoering perfect...komen hun afspraken correct na...complimenten aan Bryam en Norbert...vriendelijk, hard en keurig gewerkt...ben ook tevreden met de beschrijving en link naar de subsidieaanvraag inclusief foto's...waardoor het wat makkelijker wordt...nu nog afwachten of isolatiemateriaal in de spouw goed verdeeld is...daar heb ik Ja geen zicht op...dus afwachten..."
Detlev uit Oostrum
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Degene die bij ons waren hebben zeer netjes gewerkt. Alles buitenshuis wat er lag aan isolatie werd netjes opgeruimd. Vriendelijke mannen en zeer behulpzaam toen er binnen op zolder isolatie materiaal naar binnen kwam"
Lizette uit Meterik