Reviews

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Bent u klant van ons geweest? Wij waarderen het als u uw ervaring met ons deelt.

9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Duidelijke uitleg, bij onvolkomenheden werd er gelijk actie ondernomen. Betrouwbaar bedrijf en een super goede service (door Mo)."
C uit Uden
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Deskundig en denkt goed met ons mee in wat voor ons het beste is. Wij hebben veel vertrouwen in kennis en kunde."
Monica uit Berlicum
8/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Vooraf vakkundig advies gekregen en de monteurs waren buitengewoon vriendelijk. Nu 9 mnd verder kan ik melden dat mijn energie rekening inderdaad met 30% is gedaald. Het is zeer de moeite en geld waard om je huis te laten isoleren door Isolatie.com"
Bernard van den Berg uit Sittard
8/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"tevredenheid van de klant staat hoog in het vaandel , dank aan heel het team"
Verheijen uit Prinsenbeek
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Mijn woning was enkele jaren geleden voorzien van spouwmuur isolatie. Nu is de woning verkocht en de nieuwe bewoners hadden weer geïsoleerd. Bleek dat de spouwmuren maar voor de helft gevuld waren. Klacht ingediend en de directeur belde mij hoogstpersoonlijk op. Hij heeft e.e.a. opgelost door mij en de nieuwe bewoners geldelijk een zeer acceptabel bedrag terug te geven. Al met al moet ik zeggen dat ik een volgende keer het volste vertrouwen heb in dit bedrijf. Van mij krijgen ze de warme douche."
janneke v Gemert uit MILL
8/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Ik ben zeer tevreden over het hele traject van de dak- en vloerisolatie. Rob Spierings en zijn team hebben alles op alles gezet zodat ook de kruipruimte geïsoleerd kon worden, ondanks de slechte bereikbaar van de ruimte. Ik ben blij dat Rob het niet opgaf. Alle afspraken werden nagekomen, communicatie liep zeer prettig en moeiteloos, de medewerkers waren netjes en aardig en alles werd na de werkzaamheden nog op de puntjes verzorgd opgeruimd achtergelaten."
Maarit uit Arnhem
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"We zijn dik tevreden over de werkwijze van Isolatie.com. er werd goed gecommuniceerd (door planning en door de mensen die het uitvoeren.) ze waren vakkundig, vriendelijk en netjes (veegde later alles netjes aan). top gedaan mannen!"
Peter uit Opheusden
8/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Nadat, door overmacht, de werkafspraak 2 keer was verzet hebben de mannen (Freddy en zijn twee compaenen) vandaag (10.6.2020) de kruipruimte geïsoleerd met PUR. Ik kan nu nog niet beoordelen/aangeven of dit ons wooncomfort gaat verhogen maar ik weet wel dat de medewerkers aardige mensen zijn."
Tom Teelen uit Zaltbommel
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Duidelijke afspraken gemaakt. Goede service. Nette behandeling en goed afgewerkt. Top prijs-kwaliteit."
Cynthia uit Holtum
×