Reviews

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Bent u klant van ons geweest? Wij waarderen het als u uw ervaring met ons deelt.

10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Aangezien wij onze een-steens muur aan de binnenzijde wilden isoleren, had ik een advies gesprek aangevraagd. Hans van isolatie.com vertelde mij wat zij doen, maar dat ik dan nog een bataljon aan andere specialisten nodig zou hebben om de muur af te werken, sturen, elektra, installateur etc. Ook al hebben ze mij niet kunnen helpen, en geen offerte uitgebracht was het advies eerlijk en heeft me zelfs uiteindelijk nog subsidie opgeleverd! CG Volkel"
C uit Volkel
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"In het eerste gesprek werd goed duidelijk gemaakt wat wel of niet mogelijk is, uitleg van verschillende producten. Daarnaast heb ik de mensen die de klus hebben uitgevoerd ook als zeer correcte personen ervaren, snel en goed alles uitgevoerd en zeker niet onbelangrijk: ze ruimen alles op, maken alles schoon."
L uit Meijel
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Ze werken netjes en snel."
Ineke uit Drunen
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Na een aantal omzwervingen kwam ik bij isolatie.com terecht. Een gesprek met Hans van den Heuvel gaf niet alleen een goed gevoel, maar vooral zijn expertise en eerlijkheid! gaf de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen. Hans vertelde dat de spouwmuur ‘schoon’ moest zijn omdat zij anders geen garantie konden geven. Uiteindelijk bleek een gedeelte van de spouw te vervuild en werd isolatie van dit gedeelte spouw afgezien. De bedrijven die al eerder aan de deur waren geweest hadden hier met geen woord over gerept. Snel geld verdienen en uiteindelijk blijf jij op termijn met de ellende achter en zie na jaren maar eens je gelijk bij zo’n bedrijf te halen. Eigenlijk geweldig dat er dus nog een bedrijf, hoop meerdere, maar in ieder geval isolatie.com zo eerlijk is en niet alleen voor het ‘snelle’ geld verdienen gaat. Met Hans heeft het bedrijf een specialist in huis die naast vakmanschap, eerlijk en betrouwbaar is en altijd contact met je opneemt wanneer je nog vragen hebt. Een lofzang? Het lijkt er wel op, maar ben vooral onder de indruk dat deze oprechte!! klantvriendelijke bedrijven nog bestaan"
William uit Tilburg
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Na het maken van een afspraak met het hoofdkantoor was de adviseur (Rob Spierings) binnen een paar dagen bij ons huis. Helaas hebben we een oud huis met veel dikke muren met voorzetwanden dus heeft na-isoleren niet veel zin. Op meerdere plaatsen is een gaatje geboord om met een camera in de spouw te kijken en daarna was de conclusie helder: NEE, niet doen! En ondanks deze NEE kregen we ook nog veel advies voor onze toekomstige verbouwing. Echt een specialistisch bedrijf dus een aanrader!"
Sjoerd uit Nistelrode
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Woensdag 6-10-2021 is jullie adviseur Theo Smits bij ons geweest voor advies voor spouwmuur isolatie Na grondig onderzoek kregen wij het advies om af te zien van deze isolatie omdat er te weinig ruimte was om te isoleren. Wij hebben zijn eerlijke advies zeer op prijs gesteld."
Rini uit Oss
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Vandaag is Johan vd Ven bij ons geweest, en helaas geen zaken met hem kunnen doen vanwege ons open hetelucht systeem ivm de vloerisolatie. Een hele eerlijke en deskundige man, die ons ook vertelde dat bij spuiten vd spouwisolatie nog niet nodig is. Mocht dit toch ooit nodig zijn, kiezen wij zeker naar isolatie.com, goed gesprek gehad, eerlijk en oprecht advies meedenkend met de klant! Ik zeg "super!""
Charlotte uit Meerlo
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Onlangs hebben ze bij ons de muren geïsoleerd. Zijn zeer tevreden over de service. Klantvriendelijke en snelle service aan de telefoon/mail, medewerkers hebben alles perfect uitgevoerd en netjes achtergelaten. Zeer tevreden over Isolatie.com!"
Kelly uit Gemert
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Bij binnenkomst van de adviseur gelijk een goed gevoel na een praatje wat onze wensen waren is de adviseur zelf de kruipruimte ingegaan om te kijken welke werkzaamheden verricht moesten worden. Na een heldere en duidelijke offerte is onze kruipruimte geïsoleerd. Ook dit verliep vanaf de aankomst tot het vertrek van het team zeer netjes en soepel. Ik zou tegen de mensen die hun woning nog zouden moeten isoleren . Ik beveel isolatie.com zeker aan. Fam Scheffers Weert"
Jeroen uit Weert
×