Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Reviews

Ook je woning laten isoleren?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Advies aanvragen

Onze klanten vertellen

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Ben jij klant van ons geweest? Wij waarderen het als je jouw ervaring met ons deelt!

1/10
Beoordeling

Beveelt ons niet aan

"op 06-mei jongstleden hadden we een afspraak met een vertegenwoordiger. wij vonden hem wat opdringerig. hij ging buiten meten , maar kwam snel weer naar binnen. en zonder overleg of wat. zie hij direct dat er hazelaar weg moest hier werden wij emotioneel van. zeker omdat we meerdere keren, tijden het gesprek, hadden aangegeven dat haar man pas is overleden. kortom hij schoof de offerte haar richting. en zij waar ze moest tekenen. overmand door emotie heeft ze dit helaas gedaan. na een slapeloze nacht wilde ze het ongedaan maken. omdat het karakter van de tuin. na verwijderen van een 50 jaar oude hazelaar, helemaal weg zou zijn. de verkoper had haar bedenktijd moeten geven."
ine B uit Brunssum
9/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden hebben de mensen van "Isolatie.com" me overtuigd van hun deskundigheid en slaagden zij erin, steeds weer opnieuw, om mijn vertrouwen in hun te blijven behouden."
Leo uit Hunsel
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Adviseur Rick van Maarseveen (particulier advies) kwam bij ons langs en gaf ons uitermate vriendelijk, vakkundig en nuttig advies. Rick luisterde uitstekend naar onze vragen en wensen, onderzocht ons huis vakkundig en kon ons heel duidelijk uitleggen wat onze opties waren en waarom. Wij hebben hier heel veel aangehad. Veel dank en lof!"
Hoyte uit Noordwijk aan Zee
8/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Goede nazorg ervaren bij een vraag over subsidie-aanvraag achteraf."
Jan uit Heesch
9/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Aan de voorkant heldere communicatie met de sales, goed meegedacht over wat wel en wat niet te isoleren. Snelle reacties op aanvullende vragen. Planning makkelijk afgestemd, uitvoering moest wel even wachten ivm drukte. Maar op de afgesproken datum reden ze op tijd voor. Netjes gewerkt met dekens en alles na vlotte realisatie opgeruimd. Factuur binnen een week in de bus."
H uit Geldermalsen
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Na zeer uitgebreide uitleg betreffende voor en nadelen soort isolatie. Door hen werd isolatie vervolgens aangebracht. Keurig gewerkt en opgeruimd. Bleek later dat van enkele boorgaten de cement niet hard genoeg werd. Gebeld en binnen een week was het probleem opgelost. Super. Ook complimenten voor de zeer vriendelijke harde werkers."
Peter uit Brunssum
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Ook als het geen klanten oplevert heel goed advies"
J.F. uit Overasselt
9/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Hierbij willen wij de monteurs hartelijk bedanken van het aaanbrengen van de spouwmuur isolatie. Netsjes werk afgeleverd en alles superschoon achtergelaten. Onze coplimenten hiervoor , ga zo door. Fam. de Crême"
Charles uit Roermond
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Vandaag een uitgebreid advies gehad van Hans van den Heuvel. Op verschillende plaatsen metingen verricht ( zolder, kruipruimte, spouwmuur ) alles bleek heel goed geïsoleerd. Helaas voor de firma isolatie.com, ' zei konden dus niks voor ons betekenen' maar wel een eerlijk en gedegen advies gekregen dat zeer gewaardeerd werd door ons. Dus zeker geen gladde verkooppraatjes om toch maar iets van diensten af te nemen, maar een zeer goed en eerlijk advies. Wij raden deze firma dan ook ten zeerste aan!"
Luuk uit Beek