Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Reviews

Ook je woning laten isoleren?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Advies aanvragen

Onze klanten vertellen

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Ben jij klant van ons geweest? Wij waarderen het als je jouw ervaring met ons deelt!

10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Isolatie.com is een prettig bedrijf. goed afspraken mee te maken. Snelle service en duidelijke offerte en een vlotte planning. Je weet meteen waar je aan toe bent. Accountmanager Rob Spierings verdient ook alle lof."
Paul uit Vissers
9/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Adviseur gaf eerlijk advies en praatte me geen zaken aan die voor mij niet lonend zijn."
M.H Simons-de Jong uit Maarssen
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Alles snel en goed geregeld. Ook de subsidie aanvraag door hun geregeld."
Ellen A. uit Elsloo
8/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Na een prettig gesprek met de vertegenwoordiger de opdracht gegeven. Daarna wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en per sms en e-mail de data van werkzaamheden doorgegeven. Nette monteurs die hard werken en na afloop alles netjes schoon achterlaten. Ik vond het overigens zelf erg fijn dat ik ook voorbereidende dingen kon doen zodat de monteurs prettig konden werken."
Ruud uit Goes
9/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"De muren en het dak zijn op twee verschillende dagen geïsoleerd. Op beide dagen waren ze op tijd aanwezig en hebben ze alles netjes opgeruimd. Ook hebben ze nog een kapotte voeg gerepareerd tijdens het isoleren van de muren. Top service!"
Ralf uit Heijen
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Wat is Isolatie.com een fijne en eerlijkeen niets was firma De afspraak was dat ze om 8.uur voor de deur zouden staan en ja hoor klokslag 8 u ging de deurbel terwijl die mannen van uit Brabant kwamen en dan de Vertegenwoordiger der Mitch wat een geweldige en eerlijke kerel hebben jullie in huis het leek wel of hij door de muren heen kon kijken want hij wist precies de punten te vinden waar puin in de spouw zat en dat klopte ook nog petje af voor deze man hou deze man en de twee die de isolatie aangebracht hebben in ere want zulke mannen zijn heel zeldzaam"
Jean uit Noorbeek
9/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"De jongens waren ruim op tijd, eerst even een kleine kennismaking met Bryan en Swabek, ze legde ons alles uit wat ze gingen doen met de spouwmuren, ze werken netjes en correct als we vragen hadden legde ze het helemaal uit, ze hebben keurig werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd. Wij kunnen de winter door ;)"
Ronaldo uit Maastricht
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Heb onze spouwmuren laten isoleren , de vloer gaat binnenkort gebeuren. De uitleg, het personeel wat het werk kwam doen, de afwerking om de geboorde gaten weer netjes dicht te maken was helemaal prima, alles werd weer keurig en schoon achter gelaten. Dikke pluim voor dit bedrijf, kan het iedereen aanbevelen."
Leo uit Zwijndrecht
10/10
Beoordeling

Beveelt ons aan

"Wij hebben isolatie.com eigenlijk laten komen voor een heel ander werk maar dat was eigenlijk niet rendabel voor ons een eerlijke mening daar hou ik van.daarna kwam het gesprek op muurisolatie bij mijn vrouw en mij gingen gingen onze teennagels krullen wij hadden al een firma hier gehad die de zaak echt verkloot had ook gecertificeerd en wel maar die hadden het zo verpruts dat we ze een rechtzaak aan de broek hebben gedaan dat waren boeven maar isolatie.Com hield zich perfect aan de afspraken niets was teveel wij waren helemaal in de wolken eindelijk ons huis geïsoleerd geweldig werk mannen."
Leo Sparla uit Beek lb
Kunnen we je helpen?