Reviews

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Bent u klant van ons geweest? Wij waarderen het als u uw ervaring met ons deelt.

10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Ze waren na aanvraag offerte binnen een week bij mij, na goedkeuren offerte waren ze snel hier en is binnen een dag de spouw en onderkant vloer geisoleerd. Helaas was wel de serre licht beschadigd, dit is super netjes opgelost door de liggers opnieuw te laten spuiten, top!"
Robin uit Wijchen
1/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Ze lopen weg van hun fouten ze hebben me dak beschadigd spreek ze erop aan ontkennen het gedaan te hebben terwijl Er gewoon bewijs is ze schrijven hun eigen review trap er niet in"
Van den broek uit Schijndel
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Ik ben 76 jaar en eigenaar van een vrijstaand huis zonder isolatie. Omdat ik gehoord heb dat dakisolatie de meeste energiebesparing oplevert zocht ik contact met verschillende isolatiebedrijven. Het eerste bedrijf,isolatie.com, stuurde de heer Hans van de Heuvel.Mijn huis heeft een zolder etage met daarboven een vliering waar weinig gestookt wordt.De trap naar de zolder wordt met een deur afgesloten. Nadat de heer van de Heuvel mijn zolder had opgemeten vertelde ik hem dat ik tot nu toe getwijfeld had aan het nut van dakisolatie voor mijn huis omdat wanneer het gesneeuwd heeft de sneeuw lang op mijn dak blijft liggen .Hij begreep mijn twijfels en vond dat in mijn situatie,ook gezien mijn leeftijd,op dit moment isoleren van het dak beter naar de toekomst kan worden verschoven wanneer nieuwe bewoners het huis aan hun wensen gaan aanpassen. Ik heb veel waardering voor zijn eerlijk advies!"
Petrus Konings uit Tilburg
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"gisteren is de spouwmuur isolatie aangebracht..alles prima verlopen...het +punt is dat de korrels op de gekste plaatsen naar binnen zijn gekomen...zowel beneden als ook op de zolder...voor mij een indicatie dat het uitstekend is aangebracht...voor mij een dikke 10"
willy uit maasbracht
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Wij hebben vandaag onze spouwmuren laten na-isoleren met spouwmuurparels. Wij danken Sebastian Góralewski en Kamil Rudkowski voor het nette werk wat ze geleverd hebben. Teun Kuypers, de Salesmanager, heeft ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden van na-isolatie. Wij zijn heel tevreden dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan."
Jacqueline uit BOEKEL
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"netjes en snel gewerkt"
mario van dijk uit Aarle-rixtel
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Bij de klantenservice konden we snel een afspraak maken voor een adviesgesprek. Adviseur Pieter was naast vriendelijk en professioneel ook heel eerlijk. Hij legde rustig uit welke isolatie zinvol was en welke niet. Wij gingen voor spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Uiteindelijk hebben we alleen een gedeeltelijke dakisolatie gedaan, omdat de rest nauwelijks besparing op zou leveren. De vakmensen die het een en ander uit kwamen voeren waren keurig op tijd, werkten netjes en professioneel. Achteraf hadden we nog vragen en ook deze werden keurig beantwoord."
Henk uit Venlo
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Keurig netjes verzorgd Na afloop bleek dat er isolatie tussen de glazentegels was gekomen waardoor het zicht van binnenuit minder was geworden Geen probleem :extra terug gekomen met 2 man en de "schade" opgelost Alles zoals bij het isoleren keurig opgeruimd en geveegd dikke 10"
Arno uit Veldhoven
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Medewerker kwam huis opnemen voor onze spouwmuurisolatie aanvraag. Hij meldde open en eerlijk dat er te weinig ruimte voor isolatie was, en dat er nog voldoende isolatie aanwezig was. Zo fijn om te ervaren dat je niet voor de gek wordt gehouden, bedankt Isolatie.com."
Bets uit Waalre
×