Reviews

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Bent u klant van ons geweest? Wij waarderen het als u uw ervaring met ons deelt.

10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Zeer goed"
John uit Asten
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Na ontvangst van de offerte al super snel de afspraak kunnen maken voor de spouwmuur isolatie. Er is snel gewerkt en vervolgens is alles weer netjes achter gelaten. Heel tevreden!"
Jessie Pranger uit Nuth
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Na een gesprek te hebben gehad met de adviseur (wat wij als een hele gezellige middag hebben ervaren) is Gisteren het dak geïsoleerd en vandaag de spouwmuur. Beide dagen waren de mannen erg vriendelijk en zeer professioneel. Wij zijn heel tevreden klanten."
Babs uit Sittard
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Goed en netjes gewerkt, erg tevreden."
Anette uit Helmond
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Vandaag een vertegenwoordiger bij ons geweest. Na onderzoek stelde die vast dat isolatie weinig voordeel oplevert. Hij adviseerde dan ook geen actie te ondernemen! Een eerlijk advies in tegenstelling tot een collega concurrent die wel wilde isoleren: kosten E 1.250,-. Dank voor het eerlijke advies!!!"
Gert uit Dedemsvaart
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"I already had an offer from other company for isolating my house (the reason was that existing one is quite old and not good enough), so I was looking for a second opinion. The advice that we got from this company was completely different than the other one. I got information about type of isolation I have, quality and honest advise if investing in better isolation worth or not."
Naum Puroski uit Veldhoven
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"De controleur kwam om na te gaan in hoeverre wij, in het kader van het energiezuiniger maken van onze woning, onze spouwmuren zouden moeten upgraden. Wijzelf wisten niet of het gedeelte van het oude huis überhaupt spouwisolatie had. Na inspectie bleek dat wel het geval en er kwam uit dat aanvulling niet noodzakelijk was. Uiterst vriendelijk kregen wij ook nog veel informatie. Er werden voor deze controle verder geen kosten in rekening gebracht."
Peter van Tilburg uit Hilvarenbeek
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Vandaag Joris Noldus op bezoek gehad i.v.m een adviesgesprek omtrent na- isolatie van de spouwmuren. Na inspectie bleek dat de isolatie nog voldoende aanwezig was en dat na-isolatie niet nodig is. Ik waardeer het enorm dat hij zo'n eerlijk advies gaf. Voor mij was dat gunstig maar voor het bedrijf helaas geen opdracht. Eerder was er een ander bedrijf langs geweest die voor ± € 3000 zou na-isoleren. Wat ben Ik blij dat ik een second opinion/ adviesgesprek heb aangevraagd. Ik beveel dus zeker isolatie.com aan."
Har uit Nederweert
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Eind vorig jaar hebben wij onze woning laten isoleren (dakisolatie en spouwmuurisolatie) door Isolatie.com. We hebben toen een keurig advies gekregen en alles is netjes uitgevoerd en schoon achtergelaten. Nu een paar maanden later, merken we goed het verschil in ons energiegebruik en is de temperatuur een stuk aangenamer in onze woning. Daarnaast heeft Isolatie.com ons geholpen bij het aanvragen van de subsidie, die we ondertussen hebben ontvangen. Wij zijn dus dik tevreden!"
Mats uit Erp
×