Reviews

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Bent u klant van ons geweest? Wij waarderen het als u uw ervaring met ons deelt.

9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Bij binnenkomst van de adviseur gelijk een goed gevoel na een praatje wat onze wensen waren is de adviseur zelf de kruipruimte ingegaan om te kijken welke werkzaamheden verricht moesten worden. Na een heldere en duidelijke offerte is onze kruipruimte geïsoleerd. Ook dit verliep vanaf de aankomst tot het vertrek van het team zeer netjes en soepel. Ik zou tegen de mensen die hun woning nog zouden moeten isoleren . Ik beveel isolatie.com zeker aan. Fam Scheffers Weert"
Jeroen uit Weert
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Goed geadviseerd,snelle uitvoering en zowel Pieter met zijn collega en de uitvoerders van de spouwmuur,prettige mensen!!"
Catharina uit ASTEN
2/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"En maar nare spam blijven sturen op een schimmige manier."
Maarten uit de Groot
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Nadat ik vorig jaar mijn offerte op maat heb laten maken, zijn ze toch pas dit jaar bij mij geweest. Dit ivm de Corona ik niet wist wat de financiële situatie kon gaan worden? Dit jaar in maart maar een keer gebeld en gevraagd of de offerte nog steeds geldig was en toen ook meteen een afspraak gemaakt. Om 11.35 uur deze ochtend kwamen er 3 vriendelijke mannen van isolatie.com mijn kruipruimte isoleren. Alles ging perfect er werd netjes en snel gewerkt aan het einde werd alles netjes opgeruimd en de voor en achtertuin werd schoon gespoten met water omdat ze zelf ook de ontluchtings gaten doen boren als deze toegepast dienen te worden. Om 13.00 uur waren ze alweer klaar voor vertrek. Echt alles perfect, netjes en snel afgewerkt!!! Tijdens de werkzaamheden konden wij samen met onze hond gewoon thuis blijven en na de werkzaamheden ook we moesten wel even alles goed laten luchten. Ps Tijdens de werkzaamheden denken de medewerkers ook goed mee ivm luik kruipruimte hoe je deze ook zelf nog even goed kunt isoleren!! Gewoon 1 woord uitmuntend!!!!!"
Ramon uit Heteren
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Met 0% ervaring in isoleren, heb je toch iemand nodig die je kan vertrouwen. Via een werknemer is er een afspraak gemaakt met Rob en hij heeft mij toen over de streep getrokken met duidelijke uitleg. Een goed vooropname, zodat ik weet wat me te wachten staat en niet voor vreemde dingen kom te staan. Keje, de naam van zijn maat ben ik even kwijt, hebben goed werk geleverd. Duidelijk uitleg van hoe ze te werk gaan. Vooraf nog controle of er binnen geen gaten zijn naar de spouw toe. Na afloop alles netjes opgeruimd. Dan gaat er een gebakken eitje wel in."
Leon uit Nistelrode
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Spouwmuur geïsoleerd. Keurige medewerkers, werken vlot, zijn visitekaartje voor het bedrijf."
M van Os uit 's-Hertogenbosch
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Ze waren na aanvraag offerte binnen een week bij mij, na goedkeuren offerte waren ze snel hier en is binnen een dag de spouw en onderkant vloer geisoleerd. Helaas was wel de serre licht beschadigd, dit is super netjes opgelost door de liggers opnieuw te laten spuiten, top!"
Robin uit Wijchen
1/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Ze lopen weg van hun fouten ze hebben me dak beschadigd spreek ze erop aan ontkennen het gedaan te hebben terwijl Er gewoon bewijs is ze schrijven hun eigen review trap er niet in"
Van den broek uit Schijndel
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Ik ben 76 jaar en eigenaar van een vrijstaand huis zonder isolatie. Omdat ik gehoord heb dat dakisolatie de meeste energiebesparing oplevert zocht ik contact met verschillende isolatiebedrijven. Het eerste bedrijf,isolatie.com, stuurde de heer Hans van de Heuvel.Mijn huis heeft een zolder etage met daarboven een vliering waar weinig gestookt wordt.De trap naar de zolder wordt met een deur afgesloten. Nadat de heer van de Heuvel mijn zolder had opgemeten vertelde ik hem dat ik tot nu toe getwijfeld had aan het nut van dakisolatie voor mijn huis omdat wanneer het gesneeuwd heeft de sneeuw lang op mijn dak blijft liggen .Hij begreep mijn twijfels en vond dat in mijn situatie,ook gezien mijn leeftijd,op dit moment isoleren van het dak beter naar de toekomst kan worden verschoven wanneer nieuwe bewoners het huis aan hun wensen gaan aanpassen. Ik heb veel waardering voor zijn eerlijk advies!"
Petrus Konings uit Tilburg
×