Reviews

De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Bent u klant van ons geweest? Wij waarderen het als u uw ervaring met ons deelt.

10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Vandaag is er bij mij spouwmuurisolatie aangebracht de twee medewerkers Edwin en Paul gingen zeer nauwkeurig te werk namen amper pauze om de te verichten werkzaamheden optijds af te hebben en dat is ze gelukt . Ook mijn contactpersoon Rob Spierings was zeer behulpzaam in mijn vragen en wensen ik kon hem zelfs op zijn vrije weekend mailen en kreeg netjes antwoord binnen het uur . Kort samengevat een goed bedrijf en zeker aan te raden en niet te vergeten een goede prijs kwaliteits verhouding"
Coen uit Veghel
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Heb een jaar geleden een onafhankelijkbedrijf laten komen via de gemeente Tilburg. Zij gaven aan dat er wel isolatie in heeft gezeten maar dat deze bijna helemaal weg was. Nu, een jaar verder heb ik isolatie.com laten komen omdat ik een nieuwe offerte wilde. De man die mij heeft (helaas geen naam onthouden) heeft eerlijk verteld dat er nog genoeg isolatie in de muur zat en dat ze niets voor mij konden doen. Kortom, een goudeerlijk bedrijf die mensen niet willen oplichten of makkelijk geld wil verdienen door ontwetendheid van de consument."
Stijn uit Tilburg
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Diverse bedrijven laten komen voor spouwmuurisolatie. Nummer 1 had aangegeven dat de spouw er goed uit zag en isolatie zonder problemen kon worden aangebracht. Vandaag vertegenwoordiger Joris Noldus over de vloer gehad. Deze gaf aan dat er spouwmuurvervuiling was en isoleren zou leiden tot vochtproblemen. Het was een prima gesprek zeker omdat na die constatering toch nog diverse opties besproken zijn zoals verwijdering van puin. Gezien de kosten daarvan en de kosten voor isolatie zou de terugverdientermijn dermate lang zijn dat dit niet echt rendabel zou zijn. Als ik met een bedrijf in zee zou gaan dan was isolatie.com het bedrijf waar ik mee in zee zou gaan."
Theo uit Heerlen
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Adequate service, ook na 4 jaar! 4 jaar geleden zijn de spouwmuren prima geïsoleerd door Isolatie.com. Afgelopen jaar werden de kozijnen vervangen en ontstond er een probleem wegens nalatigheid van de uitvoerende aannemer. Deze ontkende stelselmatig zijn verantwoordelijkheid. Rob Spierings heeft zeer accuraat gehandeld. Hij kwam op zeer korte termijn poolshoogte nemen en constateerde de oorzaak van het door de aannemer genegeerde mankement in de afwerking. Dankzij zijn professionele handelwijze kunnen wij nu weer verder, zo fijn!"
annelies uit nijmegen
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Deze week mijn spouwmuur laten vullen met isolatie materiaal door isolatie.com e.e.a is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Fijne medewerkers en zeer mooi resultaat. Je kunt niet meer zien dat het is uitgevoerd dus perfect."
Louis uit Bergen op zoom
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Vanmiddag adviseur dhr. Van den Heuvel op bezoek gehad dit n.a.v. een aangevraagd adviesgesprek over na-isolatie. De spouw werd grondig bekeken met een endoscoop waaruit bleek dat er voldoende isolatie aanwezig was en na-isolatie niet kon / nodig was. De aanbouw zo eventueel wel extra geisoleerd kunnen worden. Maar dit betreft een dusdanig klein oppervlak dat de kosten eigenlijk niet in verhouding zouden staan. Er werd niets opgedrongen. Een fijn en eerlijk bedrijf."
Elwin uit Nederweert
10/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Vandaag Hans van den Heuvel op bezoek gehad i.v.m een adviesgesprek omtrent na- isolatie van de spouwmuur. Na inspectie bleek dat de isolatie nog voldoende was en dat na-isolatie niet nodig is. Ik waardeer het enorm dat hij zo'n eerlijk advies gaf. Voor mij was dat gunstig maar voor het bedrijf helaas geen opdracht. Eerder was er een ander bedrijf langs geweest die voor € 3000 zou na-isoleren. Wat ben Ik blij dat ik een tweede adviesgesprek heb aangevraagd. Ik beveel dus zeker isolatie.com aan."
Fientje uit Kaatsheuvel
8/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Bij 4 verschillende isolatie bedrijven advies gesprekken gehad. Geen een van de adviseurs ging de kruipruimte in om de situatie te beoordelen behalve Rob van Isolatie.com. Dit gaf mij direct een goed gevoel, omdat hij net een stapje verder gaat. Het advies was duidelijk en op maat. Het is niet de goedkoopste partij, maar wel een bedrijf dat net werk aflevert. Communicatie was duidelijk en de afspraken zijn nakomen. Zelfs als ze problemen tegenkwamen zoals een kapotte dakpan werden verwisseld en opgelost. Nadat de spouw geïsoleerd was werd er netjes schoongemaakt. Een bedrijf dat net een stapje verder gaat. Een klein probleem met een scheur in de gipswand maar ben er van overtuigd dat dit ook naar behoren word opgelost. Ben je opzoek om je huis te isoleren is dit een bedrijf waar ik zeer tevreden over ben."
Wesley uit Den Bosch
9/10

Beoordeling:

Beveelt ons aan
"Duidelijke uitleg, bij onvolkomenheden werd er gelijk actie ondernomen. Betrouwbaar bedrijf en een super goede service (door Mo)."
C uit Uden
×