Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Vastgoedeigenaar

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keuze producten

Heb je vastgoed? Dan is het belangrijk dat je voldoet aan de steeds strengere wetten en regelgeving rondom isolatie. Wij hebben al jaren ervaring met het verduurzamen van vastgoed. En helpen jou als vastgoedeigenaar graag met het verduurzamen van jouw vastgoed.

Specialistisch werk

Wij zijn bekend en actief onder diverse vastgoedpartijen. Zo zijn wij bijvoorbeeld partner van de Renschdael Groep, een grote vastgoedpartij die op diverse locaties hun vastgoed willen verduurzamen.

Casus: verduurzaming Annapark

De Renschdael Groep is momenteel bezig met de ontwikkeling van het Annapark, een gebied in Venray waar 11 monumentale panden gepland staan voor herontwikkeling. Ondertussen hebben wij het Centrumpand al mogen isoleren, zowel de kruipruimte als ook de spouwmuren.

In 2021/2022 staan nog diverse panden gepland om energetisch aan te pakken.

Casus: VB&T vastgoedeigenaar

Naast bijvoorbeeld de Renschdael Groep werken we ook voor VB&T, een grote verhuurmakelaar uit Eindhoven. Voor deze opdrachtgever beoordelen wij hun woongoed, van Maastricht tot Utrecht. Ook hier zijn we onderscheidend omdat we in staat zijn in het volledige traject van na-isolatie te kunnen ondersteunen.

Van onderzoek tot oplevering

Isolatie.com is jouw partner als het gaat om zakelijk isoleren. Isoleren is ons vak. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we de zakelijke markt op maat bedienen. Vakmanschap, hoogwaardige isolatiematerialen en kennis van de isolatiemarkt geven blijk van onze expertise.

Bouwkundig onderzoek

We starten met een uitgebreide, technische opname van het pand (of panden) door middel van steekproeven in kruipruimtes, endoscopisch onderzoek in de spouw en hellende daken aan de binnenzijde. Wij nemen zowel deel aan de koude, maar ook de warme opname.

1.

Rapportage en adviseren

Vervolgens maken we een uitgebreide rapportage van deze opname richting de opdrachtgever, met hierin de zogenaamde 0-meting, omschrijving van isolatiemogelijkheden en eventuele beperkingen ten behoeve van na-isoleren.

2.

Interne projectoverdracht

Wanneer wij opdracht krijgen om de woningen te voorzien van na-isolatie wordt het werk intern overgedragen. Deze overdracht is essentieel zodat onze collega’s van de uitvoering weten wat de bedoeling is ten aanzien van de werkzaamheden.

3.

Uitvoeren

De gewenste isolerende werkzaamheden (spouwmuurisolatie, dakisolatie en/of vloerisolatie) worden uitgevoerd door onze vakkundige isoleerders.

4.

Neem contact op

Ben je vastgoedeigenaar en wil je vastgoed verduurzamen? Laat je dan adviseren over de duurzaamheidsmogelijkheden bij Isolatie.com door één van onze zakelijke adviseurs.

Kunnen we je helpen?