Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Annapark verduurzamen in Venray

Annapark verduurzamen met spouwmuurisolatie

Bij Isolatie.com B.V. isoleren we niet alleen particuliere woningen, ook zakelijk verduurzamen we vastgoed. Zo zijn we specialist in het herbestemmen van monumentale gebouwen zoals kerken en klooster. Het vastgoed in het Annapark in Venray past dan ook perfect in ons portfolio.

Zo hebben we onlangs het centrumpand van het Sint Annapark mogen voorzien van spouwmuurisolatie (Supearl EPS parels). In 2 dagen was het gehele pand (600 m2 muur met een spouw van 7-10 cm) verduurzaamd.

Verduurzaming Sint Anna

In deze video zie je hoe onze isoleerder Jimmy spouwmuurisolatie aanbrengt in het monumentale pand: Sint Anna.

Verduurzaming Annapark gaat door…

Verder worden ook de monumentale panden St. Jozef en St. Pieter verduurzaamd. Hier zal de ‘hele schil’ worden aangepakt (ongeveer 2000 m2), zodat er overal een aangename woon- en werkklimaat wordt gecreëerd.

Spouwmuurisolatie met EPS parels

Een van de meest toegepaste vormen van spouwmuurisolatie is het isoleren met de Supearl (geëxpandeerd polystyreen). De Supearl parels, vermengd met lijm, worden met speciale apparatuur in de spouwmuur geblazen.

Op de planning

Het Sint Jozef en Sint Pieter staan binnenkort ook op de planning.

We willen graag Renschdael Groep bedanken voor het vertrouwen in Isolatie.com. Ons team kijkt uit om het Annapark verder te verduurzamen. Meer beeldmateriaal vanuit het mooie Annapark in Venray zal dus hopelijk snel volgen! 

Annapark van boven

Een prachtige impressie vanuit de lucht van het Annapark in Venray.

Of lees meer over onze zakelijke afdeling

Heb je vragen over dit project?

Neem persoonlijk contact met mij op voor meer informatie. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van jouw zakelijke project.

Kunnen we je helpen?