Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Bouwteam Huybregts Relou

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keuze producten

Huybregts Relou (VB Groep)

Sinds 2018 zijn we actief betrokken in bouwteam voor Huybregts Relou Bouw. Deze samenwerking is ontstaan na het uitvoeren van een succesvol project in Den Bosch aan de Pieter Breughelstraat, waarbij ca. 4200 m2 LOFT wol op de zoldervloeren is geblazen.

Zo zijn we ondertussen al op meer dan 15 uiteenlopende projecten succesvol aan het samenwerken.

Naast het project Pieter Breughelstraat mochten we de spouwmuren isoleren van 200 woningen te Tilburg, zijn er 40 kruipruimtes voorzien van vloerisolatie te Rosmalen en gaan we dit jaar diverse appartementencomplexen voorzien van vloer- en spouwmuurisolatie.

Projecten Azuurweg en Slipjachtpad te Tilburg; uitvoering 2022 en 2023

Op deze mooie complexen mogen we PIR-isolatie aanbrengen tegen de onderzijde van de eerste verdieping, de spouwen vullen met EPS gebonden parels en de kruip- en kelderruimte voorzien van de benodigde ventilatie.

Groot complex te Tilburg

Voor een gerenommeerde woningcorporatie uit Breda gaan we de spouwen van 270 woningen voorzien van EPS gebonden parels. De ruim 14.000 vierkante meter lege spouw van 6 cm. behaald een RC-waarde van ca. 2.1 nadat de spouwen zijn voorzien van na-isolatie. De verouderde daken op dit complex worden volledig vervangen, waarna ook deze voldoen aan de huidige eis qua isolatiewaarde.

Keuze voor vloerisolatie?

Op dit complex zijn de vloeren in het woonkamergedeelte van hout waarbij de keuken en hal een vloer op staal betreft. Helaas is de diepte onder de houten vloer te laag om manueel isolatieschuim aan te brengen.

In onze eerste adviesronde is dan ook besproken om de kruipruimtes uit te diepen middels zand- zuig en blaastechniek. Op deze wijze kan er zand in het midden van de woonkamer worden weggezogen (sleuf) van waaruit onze mensen kunnen werken. Helaas is er bij de meeste woningen geen toegang tot de kruipruimte onder de woonkamer waardoor er in eerste instantie ook zand dient te worden weggezogen aan de voorkant van de woning om een toegang te creƫren.

huybregts relou huize padua
Regioproject: renovatie Huize Padua spouwmuur- en vloerisolatie