Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Spouwmuurisolatie ROC Boxmeer

Spouwmuurisolatie ROC Boxmeer

Tijdens de herfstvakantie hebben we de spouwmuur van het schoolgebouw van ROC Nijmegen in Boxmeer verduurzaamd. Met ons Isolatie.com team hebben we maar liefst 1200 m2 met een spouwdiepte van 10 cm geïsoleerd.

Reactie van ROC Nijmegen te Boxmeer

Joseph Stroecken (ROC): “Ik ben dik tevreden over Isolatie.com. De medewerkers waren vriendelijk en hebben super werk verricht. Zoals in het voortraject besproken met John van de Ven is alles netjes naar alle verwachtingen en wensen opgeleverd.” 

Supearl EPS parels

Er is gekozen voor het materiaal Supearl EPS parels (HR++). De parels zijn waterafstotend maar, als ze verlijmd in de spouw zitten, dampdoorlatend en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in spouwmuren. Het materiaal wordt via een klein gaatje in de voeg ingebracht en in de spouw verlijmd met een milieuvriendelijke latex lijm. De isolatie behoudt langdurig haar isolerende eigenschappen en veroudert vrijwel niet.

Team Isolatie.com brengt spouwmuurisolatie aan

De verduurzaming van dit schoolgebouw creëert een comfortabele leeromgeving, waar veel studenten en leraren plezier aan zullen hebben!

Of lees meer over onze zakelijke afdeling

Heb je vragen over dit project?

Neem persoonlijk contact met mij op voor meer informatie. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van jouw zakelijke project.

Kunnen we je helpen?