Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Faukenbergeplein Voorburg

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keuze producten

Faukenbergeplein Voorburg: isoleren van de knieschotten.

Bij dit uitzonderlijke project hebben wij via de buitenzijde van de woningen de dakpannen omhoog geschoven en gaten van 35 mm geboord in het dakbeschot om van buitenaf de knieschotten op te vullen met Knauf Supafil Timberframe. De gemaakte gaten zijn na de werkzaamheden weer afgedicht met flexibel bouwschuim , waarna de dakpannen weer zijn teruggelegd.

knieschotten achtergevel

Knieschotisolatie voor Faukenbergeplein Voorburg.

Als gecertificeerd isolatiebedrijf zijn wij verplicht om een onderzoek te laten doen naar de bouwkundigheid van het gebouw en de mogelijkheden tot isolatie.

Geluidsreductie?

Vanzelfsprekend heeft het isoleren van het knieschot ook een positief effect op de verlaging van geluidsoverdracht. De daken op het Faukenbergeplein in Voorburg zijn geïsoleerd met Knauf supafil Timberframe, welke in enige mate geluid van buitenaf absorberen. Eén van de wensen van de bewoners betrof het verlagen van met name geluiden van buiten.

Uitvoering op Steigers.

Zo zijn alle woningen via steigers benaderd. Dit om de veiligheid van onze medewerkers te borgen op hoogte. Met het behulp van een steiger is het dak makkelijker toegankelijk.

c 2024 03 05 13 58 12 182 6
c 2024 03 04 08 37 47 549 5
Kunnen we je helpen?