Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Zwembad isoleren

Ingebouwd zwembad isoleren met PUR

Onlangs kregen wij de vraag van Hovenier Hof van Huet of we ook een zwembad kunnen isoleren… Ja, natuurlijk!

Polyurethaanschuim is uitermate geschikt om de wanden van het zwembad volledig naadloos te isoleren. Met een dikte van 10 cm, creërden we een RD-waarde van 3,85. Een prima isolatiewaarde voor een zwembad!

Over Hovenier van Huet

Hof van Huet betreft een hoveniersbedrijf uit Gemert en neemt graag het werk voor je uit handen, zij bieden je een breed scala aan diensten waardoor je, grenzeloos kunt genieten van jouw tuin. Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van jouw tuin kun je bij Hof van Huet ook terecht voor tuinadvies en mooie tuinmaterialen zoals een zwembad.

Isoleren met polyuerthaanschuim

Tegen het zwembad is RWF polyuerthaanschuim gespoten. Polyurethaanschuim (PUR) is CFK-vrij en heeft een gesloten celstructuur en daardoor een heel hoge isolatiewaarde.

PUR kan je zowel toepassen voor vloer-, dak- als spouwmuurisolatie.

Waarom een zwembad isoleren?

Vaak wil je je zwembad op een aangename temperatuur krijgen en houden. Om dit te realiseren gaan er bijna altijd hoge stookkosten aan vooraf. Het naadloos isoleren van een zwembad helpt je om deze hoge stookkosten te beperken. De isolatie zorgt er namelijk voor dat het zwembad de warmte beter en langer vasthoudt, waardoor je minder hoeft te stoken!

Zwembad isoleren met PUR

Heb jij de smiley gespot? 

Hopelijk zorgt de smiley voor een glimlach op jouw gezicht!

Of lees meer over onze zakelijke afdeling

Heb je vragen over dit project?

Neem persoonlijk contact met mij op voor meer informatie. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van jouw zakelijke project.