Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Mutatiewoningen isoleren voor diverse opdrachtgevers

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keuze producten

Mutatiewoningen isoleren voor diverse opdrachtgevers

Voor onder andere Jansen- Huybrechts, Van de Meijs, van Rijswijk, van Asperdt en Woningstichting Woonpartners isoleren wij de muterende huurwoningen.

woonpartners

Wederzijds vertrouwen

Wanneer huurwoningen muteren worden deze 1 op 1 aan ons doorgezet om spouw-, vloer en/of dakisolatie aan te brengen. In de regel kunnen wij binnen 1 week na aanmelding de woning voorzien van isolatie. Doelstelling hierbij is om alle werkzaamheden in 1 dag uit te voeren, mede zodat de woning zo spoedig weer kan worden verhuurt aan de nieuwe bewoner.

Mutatiewoningen isoleren van E/D naar C/B Label

Woningcorporaties hebben te maken met een landelijke opgave ten aanzien van het energetisch verbeteren van hun woongoed. In de meeste gevallen zijn spouw-, vloer- en dakisolatie de eerste maatregelen die worden uitgevoerd in deze context. Doorgaans staat de uitvoering van spouwmuurisolatie met stip op 1, te meer omdat door het aanbrengen van spouwmuurisolatie trek- en tocht uit de spouw verminderd en naar een labelsprong ook het comfort voor de bewoner behoorlijk toeneemt.

Onze diverse opdrachtgevers als genoemd, vertrouwen hierbij op een degelijke en correcte uitvoering. Vanzelfsprekend hechten we als Isolatie.com veel waarde aan dit vertrouwen en laten dit dus ook blijken in de uitvoering van werkzaamheden.

Praktische aanpak; snel en effectief isoleren

Vanuit regelgeving (IKOB) zijn wij verplicht om elke woning (dus ook een muterende woning) fysiek op te nemen. Na aanmelding van de woning wordt deze doorgaans binnen 1 a 2 dagen technisch beoordeeld waarna de uitvoering zo spoedig mogelijk volgt.

Veelal zijn er andere werkzaamheden die worden uitgevoerd door de aannemer, welke in afstemming met onze werkzaamheden tot uitvoering komen.

Doelstelling voor 2022 en 2023

Op dit moment werken we binnen Isolatie.com hard aan uitbreiding van dit type werkzaamheden voor nieuwe opdrachtgevers. Onze uitrol en aanpak ten aanzien van het isoleren van deze woningen blijkt zeer effectief en enthousiasmeert nieuwe partijen om ook hun woongoed bij ons onder te brengen.

Helmond isoleren
Spouwmuur-, vloer- en dakisolatie regio Helmond
Kunnen we je helpen?