Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Woningcorporatie

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keuze producten

Ook werken wij direct voor diverse woningcorporaties. Dit is vooral het geval wanneer hun woongoed alleen energetisch wordt verbeterd door te isoleren. Op dat moment is een aannemer niet meer noodzakelijk en contracteert de corporatie ons direct.

Behoefte woningcorporatie

De uitvraag bij woningcorporaties ligt vaak op een net iets ander vlak, zo zijn termen als wooncomfort, behaaglijkheid en binnenklimaat veel besproken onderwerpen. Deze termen hebben veelal betrekking op vloerisolatie en spouwmuurisolatie.

Persoonlijke benadering

Regelmatig krijgen wij de vraag om “een enkele woning” te beoordelen op koudebruggen of bijvoorbeeld vochtproblematiek. Indien mogelijk zullen wij bij dit type vragen altijd in contact treden met de desbetreffende bewoners. Dit is namelijk over het algemeen degene die de woning goed kent, en kan ons van concrete informatie voorzien ten aanzien van de zorgvraag. Mede op basis van deze input formuleren wij een werkplan om de energetische vraag te kunnen beantwoorden

Een aantal corporaties waar we regelmatig voor werken zijn: Woonpartners, Woonstichting Area, Trudo en vele anderen.

Van onderzoek tot oplevering

Ook voor woningcorporaties hanteren wij de werkwijze: onderzoeken, rapporteren, overdracht, uitvoeren en evalueren. Zodat aan de voorzijde van projecten compleet duidelijk is wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van na-isolatie.

Bouwkundig onderzoek

We starten met een uitgebreide, technische opname van het pand (of panden) door middel van steekproeven in kruipruimtes, endoscopisch onderzoek in de spouw en hellende daken aan de binnenzijde.

1.

Rapporteren en adviseren

Vervolgens maken we een uitgebreide rapportage van deze opname richting de opdrachtgever, met hierin de zogenaamde 0-meting, omschrijving van isolatiemogelijkheden en eventuele beperkingen ten behoeve van na-isoleren.

2.

Interne overdracht

Wanneer wij opdracht krijgen om de woningen te voorzien van na-isolatie wordt het werk intern overgedragen. Deze overdracht is essentieel zodat onze collega’s van de uitvoering weten wat de bedoeling is ten aanzien van de werkzaamheden.

3.

Uitvoeren

De gewenste isolerende werkzaamheden (spouwmuurisolatie, dakisolatie en/of vloerisolatie) worden uitgevoerd door onze vakkundige isoleerders.

4.

Evalueren en verslaglegging

Na afloop, controleren wij ons werk en ontvang je garantie op de isolatiewerkzaamheden. Daarnaast waarborgen en verifiëren we de geleverde kwaliteit aan onze aannemers.

5.

Neem contact op

Ben je binnen een woningcorporatie verantwoordelijk voor de verduurzaming? Laat je dan adviseren over de duurzaamheidsmogelijkheden bij Isolatie.com door één van onze zakelijke adviseurs.

Kunnen we je helpen?