Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Juliana Daltonschool Bussum

Een gebouw 100% naadloos isoleren? 

Já, dat kan! In Bussum hebben we namelijk de Juliana Daltonschool in opdracht van Van Dillen Bouw volledig voorzien van Icynene Light. Het complete monumentale schoolgebouw is nu volledig voorzien van een warme winterjas.

Zo schreef bouwbedrijf Van Dillen het volgende over ons:

“Even blazen, en de oude spantenkap is geïsoleerd met Icynen*. Zo makkelijk als het klinkt zo lijkt het ook echt te gaan. Maar daar gaat wel wat innovatie aan vooraf. De vakmannen van Isolatie.com B.V. zijn afgelopen week druk in de weer geweest de verduurzaming van de monumentale Juliana Daltonschool in Bussum. Een Bouwbedrijf Van Dillen project in opdracht van Proceon scholengroep. Met deze isolatie ingreep is het dak geïsoleerd met een gemiddelde Rc van 6 m2/kW, waarbij alle hoekjes, naadjes en kieren afgedekt zijn met isolatiemateriaal. Ook eventueel aanwezige leidingen zijn gewoon overgespoten met deze aanpak. Zo hebben we ook de nieuwe voorzetwanden aan de binnenzijde langs de gevel geïsoleerd. De metal stud wanden zijn geplaats met alle installaties erin, maar zonder glas- of steenwol isolatie. On-geïsoleerde wanden? Nee, want we blazen de wanden naderhand vol met hetzelfde isolatiemateriaal. En daarmee is een perfecte, naadloze, volle, aansluiting gevormd in een slanke constructie langs de monumentale gevel en dak. Op een andere manier denken met bewezen technieken. Dat is innoveren!“

Meer weten over ons project? Lees het artikel op Renovatie Totaal.

Wat hebben we geïsoleerd?

  • Hellend dak: 700 m2 met een dikte van 22 cm
  • Kruipruimte: 300 m2
  • Binnenwanden: 1000 m2 met een dikte van 15 cm

De eigenschappen van Icynene

  • Krimpt niet
  • Makkelijk verwerkbaar en bewerkbaar
  • Dampopen
  • Gecertificeerd door SKG-IKOB

Heb je vragen over dit project?

Neem persoonlijk contact met mij op voor meer informatie. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van jouw zakelijke project.

Kunnen we je helpen?