Isoleren Industry Veghel

INDUSTRIEEL PAND: INDUSTRY ISOLEREN

Bioscoop INDUSTRY Veghel zit verscholen in een schitterend industrieel pand uit 1915. De Noordkade op het CHV terrein in Veghel (Meijerijstad) is een historische, industriële locatie met een rijke geschiedenis. Het terrein kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig uit het begin van de 20ste eeuw. Ruimte, sfeer en een combinatie tussen het verleden en heden zorgen voor een unieke omgeving.

VERDUURZAMEN MONUMENTALE GEBOUWEN

Bij het verduurzamen van monumentale gebouwen is het verbeteren van energetische maatregelen van groot belang. Energetische maatregelen zijn maatregelen die je kunt treffen om jouw vastgoed energiezuinig te maken, zoals isolatie of isolatieglas.

Met spouwmuurisolatie heeft onze adviseur hoofd technische dienst John van de Ven voor de Noordkade de meest optimale manier gevonden om de Industry energiezuinig te maken.

Ondertussen is het industriële pand volledig voorzien van na-isolatie, waardoor de bioscoop niet alleen een gave uitstraling heeft, maar ook een prettige en aangename klimaat voor bezoekers is gecreëerd.

 

Bekijk onderstaand de video

ISOLATIE WERKZAAMHEDEN

Dit industriële pand op de Noordkade is volledig na-geïsoleerd met spouwmuurisolatie.

×