Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Spouwmuurisolatie kerk Schijndel

Spouwmuurisolatie Onze-Lieve-Vrouwekerk in Schijndel

In opdracht van Van Aarle’s Bouwbedrijf hebben wij de spouwmuren van de kerk in Schijndel volledig voorzien van spouwmuurisolatie. Totaal is 513 m2 spouwmuur met een spouw variërend van 8 tot 10 cm voorzien van verlijmde Supearl EPS parels.

Isolatie.com heeft al enige ervaring met het verduurzamen van andere kerken en monumentale panden. Zoals de kerk in Wijbosch, Vianen en Oostelbeers. Dit gaf uitvoerder John Rooijakkers van bouwbedrijf van Aarle’s het vertrouwen om opnieuw Isolatie.com in te schakelen.

John van de Ven (adviseur zakelijke markt Isolatie.com) heeft het project volledig opgenomen en begeleidt.

Over de kerk en de herbestemming

De voormalige Onze-Lieve-Vrouwekerk in Schijndel, ook wel de Boschwegse kerk genoemd, krijgt een volledige transformatie en herbestemming. De voormalige kerk wordt getransformeerd tot 33 zorgwoningen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Verduurzamen monumentale pand

Om het prachtige monumentale pand ook duurzaam en prettig bewoonbaar te maken, zijn vorige week (van 4 t/m 7 mei) de spouwmuren van de kerk geïsoleerd door Isolatie.com. Daarnaast is het dak voorzien van zo’n 350 zonnepanelen.

Impressie Onze-Lieve-Vrouwekerk in Schijndel

De kerkbanken hebben plaatsgemaakt voor 33 zorgwoningen voor Stichting Philadelphia Zorg.

We wensen de bewoners veel wooncomfort!

Of lees meer over onze zakelijke afdeling

Rob Gruijters

Adviseur zakelijke markt

Heb je vragen over dit project?

Neem persoonlijk contact met mij op voor meer informatie. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van jouw zakelijke project.

06-38078940
Kunnen we je helpen?