Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Zonvanmorgen

Vakkundig geïnstalleerd

Brandveilig systeem

Esthetische montage

Voordelig i.c.m. isolatie

Aan de hoge stijging van de elektra- en gasprijzen lijkt maar geen einde te komen… En dat zorgt voor stress. Want die lange vakantie of die mooie aanbouw, verschuift zo alleen maar verder de toekomst in.

Ga voor gemak, sparen op je dak.

Het is tijd voor actie! Zodat jij weer grip krijgt op jouw toekomstplannen. Maar waar te beginnen? Wij gaan je helpen. Ga voor gemak, kies voor een specialist met alle expertise onder één dak. Van isolatie tot zonnepanelen. Zo bespaar je tijd en geld!  

Ik wil geld besparen! Waar moet ik beginnen?

Doe zelf een dakcheck!

Kan je over je dak lopen? Is je dakconstructie stabiel genoeg? Waar komt de zon op? Ligt je dak op het noorden, oosten, zuiden of westen? Hoe zuidelijker je dak, hoe beter!

1.

Vraag gratis advies aan

Na je dakcheck kan je waarschijnlijk al een goede inschatting maken van waar je, je zonnepanelen wilt hebben. Wij komen graag langs om je gratis te adviseren over de mogelijkheden en hoe jij het maximale rendement uit jouw investering kan halen.

2.

Installatie van de zonnepanelen

Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij ze in goed overleg met jou installeren op de besproken plek. Daarnaast sluiten we de zonnepanelen ook binnenshuis aan. Dat gebeurt in de meterkast. Hier wordt de stroom verdeeld naar je apparaten. Heb je meer stroom opgewekt? Dat wordt teruggeleverd aan het openbare net.

3.

BTW terugvragen op zonnepanelen

De BTW over de aanschaf en installatie van zonnepanelen vraag je terug via de Belastingdienst. Lees hier meer.

4.

Zonnepanelen zijn interessant voor jou, als…

  • Je voldoende ruimte hebt op je dak voor zonnepanelen.
  • Je dak op het zuiden ligt, ook op het oosten en westen zijn zonnepanelen interessant.
  • Je geen tot weinig schaduwwerking hebt.
  • Je geld wilt besparen!

Over Zonvanmorgen

Komt voor elkaar!

Onze missie is heel Nederland verduurzamen, door gebruik te maken van de meest innovatieve en klantgerichte oplossingen. Dit doen we door o.a. woningen te isoleren (Isolatie.com) en door stroom op te wekken met zonnepanelen (Zonvanmorgen). Op deze manier bedienen we onze klanten van A tot Z.

Wil jij je woning verduurzamen?
‘Komt voor elkaar!’

Zonvanmorgen Brochure 2022

Kies voor een specialist met alle expertise onder één dak!

2
Tot 25 jaar garantie
3
Klanten geven ons een 8,8
5
Altijd een adviseur
in de buurt
4
Ontvang je BTW
terug

Ben jij al overtuigd?

Wij beantwoorden graag jouw vragen.

 

Hoeveel stroom kan je opwekken per jaar met zonnepanelen?

Hoe meer zonnepanelen je hebt, hoe meer stroom je kan opwekken. Bij 6 zonnepanelen wek je ongeveer 1.900 kWh op en bij 18 zonnepanelen zelfs 6.000 kWh! Heb je een gezin van 4 personen, dan is je gemiddelde stroomverbruik 3.840 kWh. Dat is iets meer dan het dubbele van een eenpersoonshuishouden.

Waarom zonnepanelen in plaats van sparen?

De winst van je zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van 3,7 procent. Daar kan geen bank tegenop! Je bespaart energiekosten en krijgt een vergoeding van de stroom die je aan het net levert.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Waarschijnlijk wel! Want verreweg de meeste Nederlandse daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Als je dakconstructie stabiel genoeg is om zonnepanelen op te bevestigen, kom je vaak al heel ver.

Is zonnepanelen voor mij de juiste stap?

Wij zeggen altijd: ‘eerst het stop in het bad, voordat je de kraan opendraait’. Hiermee bedoelen we dat je het beste eerst kan zorgen dat je woning weinig warmte verliest (kies voor dubbel/triple glas en goede isolatie), voordat je extra energie gaat opwekken.

Kan ik btw terugvragen op zonnepanelen?

Ja, want jij bent een kleine ondernemer met zonnepanelen op je dak! Zo ziet de Belastingdienst dat tenminste. Het voordeel van ondernemer zijn, is dat je de btw over de aanschaf en installatie van zonnepanelen kan terugvragen. Hoe dat werkt? Lees je hier.

Heb je naast zonnepanelen nog meer nodig?

Als je zelf stroom wilt opwekken, heb je meer nodig dan alleen zonnepanelen. Om de opgewekte stroom om te zetten naar stroom voor in huis, heb je ook een omvormer nodig. Daarnaast zorgt een optimizer ervoor dat de stroom op een optimale manier terecht bij je apparaten in huis komt.

 

Stefan Heinen

Adviseur particulier

Heb je een vraag?

Ik sta graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden voor het verduurzamen van jouw woning op het gebied van isolatie en zonnepanelen.

0492364783
Kunnen we je helpen?