Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Monumentaal pand isoleren

Monumentaal pand isoleren: Kerk Vianen

In het herbestemmen van kastelen, kloosters en kerken is het verbeteren van energetische maatregelen van groot belang. Onze adviseur hoofd technische dienst John van de Ven heeft voor de kerk in Vianen uit 1930 een volledig plan van aanpak ontwikkeld en begeleid van top tot teen.

Ondertussen is het monumentale pand volledig voorzien van na-isolatie, waardoor de herbestemming tot een prettige en aangename omgeving voor Cobra is gecreëerd.

De kerk isoleren met parels

Dit monumentale kerkgebouw uit 1930 is volledig na-geïsoleerd met de HR++ EPS parels. Het kerkgebouw heeft een variabele spouwbreedte van 6 tot 11 cm. Welke oploopt tot een maximale RD-waarde van 3.24.

Werkzaamheden Isolatie.com

Dit monumentale kerkgebouw uit 1930 is volledig na-geïsoleerd met de HR++ EPS parels. Het kerkgebouw heeft een variabele spouwbreedte van 6 tot 11 cm. Welke oploopt tot een maximale RD-waarde van 3.24. Naast de spouwmuurisolatie zijn ook de gewelven na-geïsoleerd met onze HFK vrije schuim, Icynene.

  • Spouwmuurisolatie isoleren met HR++ parels: 900 m2.
  • Gewelven isoleren met Icynene: 600 m2

Onze opdrachtgever Joost Verhagen van Cobra adviseurs is zeer enthousiast over de werkzaamheden.

Isoleren gewelven door Isolatie.com

Ondanks de aangebrachte spouwmuurisolatie, verloor Cobra nog steeds veel warmte via het dak. Daarom werd een aantal weken later ook het dak van de voormalige kerk in Vianen geïsoleerd met Icynene.

Kerk te Oostelbeers volledig na-geïsoleerd

Isoleren spouwmuren en gewelven

In het herbestemmen van kastelen, klooster en kerken is het verbeteren van energetisch maatregelen van groot belang. Zo ook bij de kerk in Oostelbeers. Ook deze kerk hebben we volledig na-geïsoleerd met:

  • Spouwmuurisolatie: 700 m2 met parels
  • Gewelven: 600 m2 met Pur’fect Isolatieschuim
Bekijk ook het monumentale project in Schijndel

Of neem contact op met één van onze teamleden

Rob Gruijters

Adviseur zakelijke markt

Heb je vragen over dit project?

Neem persoonlijk contact met mij op voor meer informatie. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van jouw zakelijke project.

06-38078940
Kunnen we je helpen?