Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Evenementen en beurzen

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keus producten

Isolatie is HOT! Nu de gasprijzen al een aantal maanden door het dak gaan, is er veel vraag en behoefte aan kennis en informatie over isoleren. Want als je wilt dat jouw energie(rekening) niet door het dak gaat, dan is (dak)isolatie de eerste stap. Daarom vind je ons dit jaar op verschillende evenementen en beurzen.

Kennis delen

Om jou van de juiste informatie te voorzien, vind je ons deze lente en zomer op verschillende plekken in het land! Naast dat we vrijblijvend advies aan huis geven, staan we aankomende periode ook op particuliere en zakelijke beurzen en organiseren we een eigen Open Dag.

Kom gezellig langs!

Open dag Isolatie.com

Wanneer? Zondag 10 juli 2022: 12.00 uur – 19.30 uur

Voor? Iedereen! Particulier, zakelijk, collega’s, familie, vrienden, partners, gemeentes en alle geïnteresseerden!

Waar? Bij Isolatie.com. Ons eigen pand in Handel, in Gemeente Gemert-Bakel. Het mooie zuiden. De plek waar iedere dag de isoleerders vertrekken naar hun isolatieklus, waar zowel het zakelijke als particuliere team nadenkt over hoe ze Nederland verder kunnen verduurzamen én waar sinds kort ook de Academy is gevestigd.

Isolatie.com (Zuid), Broeder Hogardusstraat 5-7, 5423 TC in Handel

Wat? Een leuke open dag, waar je onder het genot van een hapje en een drankje gemakkelijk af kan stappen op één van onze deskundige collega’s. Kom gezellig langs, ontmoet en ontdek Isolatie.com!

Bezoek ons op de beurs!

Huis & Energie beurs

Wanneer? 

Vrijdag 10 juni: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 11 juni: 10:00 – 18:00 uur
Zondag 12 juni: 10:00 – 17:00 uur

Voor? Iedereen die zijn woning wil verduurzamen

Waar? Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Wij hebben standnummer: A6

Wat? Op de grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen staan wij en onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om al je vragen te beantwoorden. In het levensgrote Duurzaam Droomhuis kun je alle mogelijke oplossingen zelf ervaren, van de meest comfortabele warmtepompen tot de prachtigste zonnepanelen.

Voor meer informatie over de beurs en tickets, klik hier. Of neem contact met ons op!

RENOVATIE beurs

Wanneer? 

Dinsdag 17 mei 2022: 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag 18 mei 2022: 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 19 mei 2022: 10:00 tot 17:00 uur

Voor? Voor architecten, projectontwikkelaars, VVE’s, bouwers, aannemers, woningcorporaties, zorginstellingen, professionals werkzaam bij gemeenten, kennisinstituten, adviesbureaus, onderwijsinstellingen en leveranciers.

Waar? Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Wij hebben standnummer: D089

Wat? De RENOVATIE beurs is dé plek voor kennisdeling en zakendoen in het kader van snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van woningen en utiliteitsgebouwen.

De RENOVATIE beurs bezoeken is gratis bij tijdige online voorregistratie. Meld je t/m maandag 16 mei hier gratis aan. Een kaartje aan de deur kost € 25,- excl. BTW.

Lokale beurzen en straatmarkt

ENERGIE@WONEN EXPO 2022

Wanneer? 

Zaterdag 21 mei: 10:00 – 17:00 uur

Voor? Iedereen die zijn woning wil verduurzamen

Waar? ’t Hof Bergeijk

Wat? Zaterdag 21 mei 2022 vindt op en rondom ’t Hof in Bergeijk (bij Eindhoven) de 2e editie van de Energie@Wonen Expo plaats. Tijdens deze energiebeurs laat KempenEnergie, in samenwerking met verschillende bedrijven, zien wat de mogelijkheden zijn om een woning energiezuinig te maken en om zelf energie op te wekken. Op de Expo kan je stands bezoeken, demonstraties zien en lezingen bijwonen.

Duurzame bedrijven uit de regio, experts op het gebied van o.a. zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, LED-verlichting of houtpellet-cv’s, laten in hun stand op de Expo zien hoe je jouw woning kunt verduurzamen. Tijdens de Expo staan adviseurs van Isolatie.com bij een stand en laten ze je de beste (na-)isolatie producten en technieken zien en staan ze klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie over de (gratis) Expo, klik hier

Terwinseler Straatmarkt

Wanneer? 

Zondag 22 mei 2022: 10:00 tot 17:00 uur
Deze straatmarkt is een traditie op de zondag voor Hemelvaartsdag.

Voor? Voor iedereen!

Waar? De 46e editie van de Terwinseler Straatmarkt vindt plaats in de straten rond de prachtige Botanische Tuin van de Kerkraadse wijk Terwinselen. Meer informatie over de bereikbaarheid.

Wat? Geniet van levendige handel, demonstraties, voorlichting, amusement en sport en spel.

Handelaren uit het hele land prijzen op vaak originele manier hun waar aan. Duizend en één koopjes vind je op de Terwinseler Straatmarkt. Daarnaast komen vanuit het hele land ongeveer 10 tot 20 oude ambachten hun kunnen presenteren.

Tevens zullen er in de Botanische Tuin diverse dans- en muziekoptredens plaatsvinden. En naast de kerk is zoals gebruikelijk weer de “Terrasse de la Tour”, waar bezoekers onder het genot van muziek weer kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Greune Mèrt

Wanneer? 

Zondag 26 juni 2022: 10:00 tot 17:00 uur

Voor? Voor alle inwoners uit de gemeente Horst aan de Maas.

Waar? De Greune Mèrt is op koopzondag 26 juni in en rond evenementenhal de Mèrthal in het centrum van Horst.

Adres Merthal: Gasthuisstraat 30, 5961 GB Horst

Wat? Op zondag 26 juni 2022 organiseert gemeente Horst aan de Maas een evenement voor alle inwoners: de Greune Mèrt. Onder het motto #WijGaanGroen informeren én inspireren we de inwoners in Horst aan de Maas op het gebied van duurzaamheid. Denk hierbij aan thema’s zoals energie(besparing), duurzaam vervoer, klimaatadaptatie, groene tuinen, biodiversiteit, recycling, circulaire economie, duurzame voeding en natuurlijk subsidies.

Het evenement is gratis voor publiek. Voor meer informatie klik hier

Vraag & antwoord

Lees hier de meest gestelde vragen over onze evenementen en beurzen.

 

Is de open dag écht voor iedereen?

Ja! Zowel aan jong en oud wordt gedacht. Laat je kinderen spelen op het springkussen terwijl jij in gesprek gaat met onze collega’s. En sluit de avond gezellig af met muziek en entertainment van Sander Bekkers!

Moet ik entreegeld betalen voor de open dag?

Nee, de open dag is geheel gratis. Voor een hapje en een drankje wordt ook gezorgd!

Hoe kan ik het best bij de open dag komen?

Isolatie.com ligt in het mooie dorpje Handel in de provincie Noord-Brabant en behoort tot de gemeente Gemert-Bakel.

Aangezien we ons bevinden midden in een woonwijk, willen we je verzoeken om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Kom je niet uit de omgeving? Dan begeleiden we je graag naar ons evenement. Hierover binnenkort meer.

 

Wist je dat? 

Handel het oudste Mariabedevaartsoord in Noord-Brabant is? De geschiedenis daarvan gaat terug tot 1368.

Zijn er nog meer mogelijkheden om in contact te komen met Isolatie.com?

Ja, die zijn er! Naast onze open dag en onze aanwezigheid op beurzen, organiseren we dit jaar ook kennisavonden over isolatie en financiëringsmogelijkheden zoals subsidie.

Wil je op de hoogte blijven van onze events en kennisavonden? Stuur dan een mailtje naar marketing@isolatie.com.

Hoe is de bereikbaarheid van De Brabanthallen?

De Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch zijn dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

*Met het openbaar vervoer: De Brabanthallen ligt op 10 minuten lopen van Centraal Station ’s Hertogenbosch. Het is goed te bereiken te voet of met een OV-fiets. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl.

*Per auto: De Brabanthallen is uitstekend bereikbaar, nabij de A2, A59 en A56. Op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. En een half uur rijden van Eindhoven Airport en de Duitse en Belgische grens.

Wat mag je niet missen tijdens de Huis & Energie beurs?

Naast onze supergrote stand A6, mag je ook het Duurzaam Droomhuis niet missen! Dit is een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto.  Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten en de lekkerste (verantwoorde!) hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Bo van den Bosch

Marketing manager

Heb je een andere vraag?

Neem gerust contact met mij op over bovenstaande evenementen!

0492364783