Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Gevelisolatie

Neem vrijblijvend contact op

Wil je jouw spouwmuren laten vullen met isolatiemateriaal?

Advies aanvragen

Wat is gevelisolatie?

Gevelisolatie is een goede manier om energie te besparen en het wooncomfort te verhogen. Gevelisolatie is niet in iedere woning mogelijk, maar daar waar het wel mogelijk is, kan het een grote besparing op de energierekening opleveren.

Voor het isoleren van de gevel zijn er verschillende mogelijkheden. Eén mogelijkheid is het aanbrengen van isolatie aan de buitenzijde van de gevel. Dit levert de grootste energiebesparing op, maar is ook de duurste optie. Wel verandert het aanzicht van de woning en moet je een vergunning van de gemeente hebben. De terugverdientijd is 10 jaar.

Een andere mogelijkheid is het isoleren van de binnenzijde van de spouw met een voorzetwand. Deze isolatie kun je zelf aanbrengen, maar dit brengt risico’s met zich mee, zoals vochtproblemen. Laat je isolatie aanbrengen door een bedrijf en ben verzekerd van een garantietermijn van 10 jaar!

Een derde mogelijkheid is de spouwmuur vullen met isolatiemateriaal. Dit levert minder energiebesparing op, maar is wel goedkoper. De terugverdientijd bij deze optie is ongeveer drie jaar. Wij kunnen je woning isoleren in slechts 1 dag.

Meer weten? Wij informeren je en stellen graag een vrijblijvende offerte op.

Teun Kuypers

Teamleider B2B en B2C

Gratis advies aanvragen

Vraag gemakkelijk advies op maat aan, door de stappen te doorlopen op onze gratis advies pagina.

0492-364783
Kunnen we je helpen?