Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Dak- en vloerisolatie met Icynene

Vrijblijvend advies

30% besparen

Hulp bij subsidie

Ruime keus producten

Dak- en vloerisolatie met Icynene

Ben je op zoek naar een goed isolatiemateriaal voor jouw dak- of vloer? Dak- en vloerisolatie met Icynene is een goede keuze!  

Luchtdichtheid en waterdampdoorlatendheid

Vocht dringt makkelijk binnen in wanden, zolders en daken van een huis. De constructie moet in dat geval kunnen drogen in geval van condensatie of infiltratie. De gebruikelijke isolerende materialen die bestaan uit vezels of vlokken zijn luchtdoorlatend, absorberen het vocht en houden het vast.

De thermische norm schrijft daarom voor, dat en waar er een dampscherm nodig is, dat dit scherm water- en luchtdicht is. Bij gebruikelijke isolatiematerialen kan het vocht blijven vastzitten in de wanden en kan het behoorlijke schade aanrichten. De isolatiematerialen uit het assortiment H2Foam LITE zorgen ervoor dat het vocht en waterdamp kan ontsnappen uit de wand en het isolatiemateriaal, zodat de constructie goed blijft.

Het product H2Foam LITE van Icynene is het enige isolatiemateriaal dat luchtdichtheid combineert met waterdampdoorlatendheid. Dat maakt het een ideaal isolatiemateriaal om toe te passen bij dak- en vloerisolatie.

ICYNENE: Duurzaam water gespoten isolatie

Een goed geïsoleerd en goed afgesloten huis behoudt in de winter zijn warmte en blijft in de zomer lekker koel. We willen graag een constante en comfortabele temperatuur in onze woning, terwijl de kosten van energie steeds hoger worden. Icynene is een voordelige en kwaliteitsvolle oplossing voor jouw dure energierekening en de koude vloer of warme lucht die verdwijnt door het dak.

ICYNENE: EEN UNIEK PRODUCT

H2Foam Lite ligt aan de basis van het wereldwijde succes van Icynene. Het product is van superieure kwaliteit en garandeert een gezonde isolatie en luchtdichtheid. Sinds de lancering van Icynene in 1986 isoleren en beschermen zij honderdduizenden gebouwen in de wereld.

Icynene is een watergeblazen open cel PU sprayfoam isolatie. Het product heeft een uitstekende thermische weerstand met open cellen die het vocht absorberen of laten ontsnappen. Daarnaast is het product uiterst licht en ontbreekt HCFC, HFA, CFC, VOS en formaldehyde, wat ze wereldleider maakt op het gebied van isolatie! Het is dan ook geen wonder dat zij het systematisch beter doen dan de gebruikelijke systemen en zijn daarom een gewild materiaal voor onze vloer- en dakisolatie.

Icynene isolatie dak
Icynene als dakisolatie

Wil je meer weten over Icynene?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw dak- of vloer tijdens een adviesgesprek.

Kunnen we je helpen?