Dak- en vloerisolatie met Icynene

Vocht kan gemakkelijk binnendringen in de wanden, zolders en daken van een huis. De constructie moet in dat geval kunnen drogen in geval van condensatie of infiltratie. De gebruikelijke isolerende materialen die bestaan uit vezels of vlokken zijn luchtdoorlatend,  absorberen het vocht en houden het vast. Het product H2Foam LITE van Icynene is het enige isolatiemateriaal dat luchtdichtheid combineert met waterdampdoorlatendheid. Dat maakt het een ideaal isolatiemateriaal om toe te passen bij dak- en vloerisolatie.

De thermische norm schrijft daarom voor dat en waar er een dampscherm nodig is en dat dit scherm water- en luchtdicht is. Bij gebruikelijke isolatiematerialen kan het vocht blijven vastzitten in de wanden en kan het behoorlijke schade aanrichten. De isolatiematerialen uit het assortiment H2Foam LITE zorgen ervoor dat het vocht en waterdamp kan ontsnappen uit de wand en het isolatiemateriaal zodat de constructie goed blijft.

Icynene: een Uniek product

H2Foam Lite ligt aan de basis van het wereldwijde succes van Icynene. Het product is van superieure kwaliteit en bovendien garandeert een gezonde isolatie en luchtdichtheid. Sinds de lancering van Icynene in 1986 isoleren en beschermen zij honderdduizenden gebouwen in de wereld.

De uitstekende thermische weerstand met open cellen die het vocht absorberen of laten ontsnappen, het uiterst lichtgewicht, de duurzaamheid en het ontbreken van HCFC, HFA, CFC, VOS of formaldehyde,  maken het dat ze wereldleider zijn op het gebied van isolatie! Het is dan ook geen wonder dat zij het systematisch beter doet dan de gebruikelijke systemen en zijn daarom een gewild materiaal voor onze vloer- en dakisolatie.

×