Ervaring Isolatie.com » Reviews & Beoordelingen


De klant staat bij ons altijd centraal en dat willen we graag laten zien. Hieronder een greep uit beoordelingen van onze klanten.

Bent u klant van ons geweest? Wij waarderen het als u uw ervaring met ons deelt.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Ervaringen Spouwmuurisolatie

Isolatie.com wordt beoordeeld met
4 van de 5 sterren51 (8 beoordelingen)

Isolatie.com is een prima bedrijf.

Spouwmuurisolatie
★★★★★
Prima bedrijf. Heb optimaal vertrouwen, want het zijn deskundigen in hun vakgebied,
- Gwen Oudegriep

Zeer tevreden!

Spouwmuurisolatie
★★★★★
Zeer tevreden! Spouwmuurisolatie laten aanbrengen ( 2 onder 1 kap woning ). John vd Ven kwam langs, en heeft ruim de tijd genomen om een goed, duidelijk en eerlijk advies te geven. Afspraken worden prima nagekomen, en daarna via email ook nog de vraag gekregen of alles naar wens was afgeleverd. Aanrader!
- Roy Kelderman

Spouwmuurisolatie » Isolatie.com

Spouwmuurisolatie
★★★★★
Na enkele jaren te hebben getwijfeld besloten mijn gevels te isoleren. Nadat ik in contact was gekomen met meerdere partijen is mijn keus gevallen op Isolatie.com vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding. Isolatie.com heeft de gevels geïsoleerd tot grote tevredenheid. De monteurs zijn klantvriendelijk en echte professionals. Nadat de gevels zijn geisoleerd is het niet meer kil in huis en bespaar ik maar liefst 30% op mijn gaskosten. Een goede investering die zich snel zal terug verdienen.
- Hermen Steketee

Naisoleren van onze gevel » Isolatie.com

Spouwmuurisolatie
★★★★☆
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en de uitvoering ervan. Het personeel is vakkundig en vriendelijk hebben netjes gewerkt en geen rommel achtergelaten.
- Fam Lucassen

Eerlijk!

Spouwmuurisolatie
★★★★★
Een eerlijk bedrijf! Iemand die onafhankelijk advies geeft. Erg klantvriendelijk! Als ik ooit in de toekomst weer isolatie advies nodig heb, kom ik zeker weer bij jullie! Bedankt voor het eerlijke advies!
- Nancy

dr

Spouwmuurisolatie
★★★★★
Goed advies, zowel vanuit sales manager aan begin van het traject, als ter plekke van de vaklieden bij uitvoering. Zo ook de communicatie van begin tot eind. Vriendelijke mensen die hun vak heel goed verstaan (!!) en keihard werken! Leveren goed en net werk. Laten de werkplek netjes achter. Lopen e.e.a. door met je ter plekke. Ik ben buitengewoon tevreden. Dank jullie wel!
- D. de Groot

Supafil

Spouwmuurisolatie
★★★★★
Onze woning is met Supafil inblaaswol geïsoleerd. Deze duurzame isolatie-oplossing resulteert in meer comfort, een aanzienlijke energiebesparing met daaraan gekoppeld een verbetering van het energielabel van de woning en een gereduceerde CO2-uitstoot. Zie ook http://www.knaufinsulation.nl/supafil-spouwmuurisolatie-1
- M. Smits

Spouwmuur isolatie

Spouwmuurisolatie
★★★★★
Wij zijn erg blij met de spouwmuur isolatie Zeer vriendelijk en proffecioneel personeel!!Zeer belangrijk dat ze ook stipt de gemaakte afspraken nakomen En TEUN bedankt voor het goede advies !!!!
- Marianne van der Meer

Ervaringen Vloerisolatie

Vloerisolatie kruipruimte middels pur schuim » Isolatie.com

Vloerisolatie
★★★★☆
Het bedrijf kwam netjes op het afgesproken tijdstip. Werkzamheden zijn netjes uitgevoerd, binnen de afgesproken tijd door mensen met de juiste skills, die wisten goed hoe het aangepakt moest worden. Ik ben tevreden met het resultaat.
- Jelle Jacobs

Ervaring icinene vloerisolatie

Vloerisolatie
★★★★☆
Wij hebben een paar maanden bij onze tussenwoning de houten vloer aan de onderzijde laten isoleren met icinene, bij een droge kruipruimte op zandgrond. Meten is weten: Ons thermostaatgebruik: Snachts doen wij de thermostaat op 15 graden, overdag wanneer we thuis zijn, op 18 graden. Savonds op 20 graden. In het najaar was de vloertemperatuur in de woonkamer steeds 2 graden lager dan die van de thermostaat in dezelfde woonkamer. In de winter, bij nachtvorst is de vloertemperatuur in de woonkamer overdag 3 graden kouder dan de thermostaattemperatuur. Ook over het contact met isolatie.com en de ochtend van het aanbrengen van de icinene zijn we prima tevreden.
- Werff