Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

Aannemer

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keuze producten

Ons klantenbestand bestaat grotendeels uit een breed scala aan onderhoudsaannemers waaronder bijvoorbeeld Caspar de Haan, Huybrechts Relou, Rendon en Elk Onderhoudsgroep. Voor dit type partij zijn wij dagelijks in de weer in het na-isoleren van woningen.

Verduurzamen woningen

Verduurzaming is anno 2022 opnieuw het toverwoord onder corporatieland. Zo ligt er vanuit de overheid een opgave, zijn er diverse terugkerende subsidies en vraagt de huurder van een woning zelf ook om isolerende maatregelen.

Onze zakelijke markt werkt direct voor woningcorporaties, maar zijn in de meeste gevallen aan het werk voor diens ketenpartners. Onder andere met deze partijen zijn we dagelijks actief in het uitvoeren bouwkundige opnames, advies op maat en offreren, waarna de uitvoering volgt.

Aannemerij
Sinds 2011 zijn het aantal opdrachtgevers binnen onze zakelijke afdeling fors gegroeid. Momenteel zijn we aan de slag voor meer dan 50 zakelijke opdrachtgevers, veelal in bouwteam-vorm. Projecten variëren van enkele tot honderden woningen, waarbij we spouwmuur-, vloer- en dakisolatie aanbrengen.

Zorg en welzijn
Binnen deze branche worden vaak andere eisen gesteld ten aanzien van energetische maatregelen, maar ook items als geluidsoverlast komen binnen deze branche aan de orde. Dit vraagt een specifieke aanpak op bijvoorbeeld materiaalkeuze en diens eigenschappen.

Mutatiewoningen
Een sterk groeiende discipline binnen deze werkzaamheden zijn mutatiewoningen. Bij het wisselen van huurder vinden diverse werkzaamheden plaats door onze opdrachtgever, waarbij wij aansluiten voor de uitvoering van spouwmuur- en vloerisolatie, hier en daar worden ook daken aan de binnenzijde voorzien van isolatie.

Bijzondere projecten
Naast het isoleren van grondgebonden woningen of huurwoningen, verdiepen wij ons ook graag in complexere projecten. Zo isoleren we klooster en kerken, congrescentra, scholen en zwembaden.

Dit type vraagt een grotere aandacht qua bouwkundigheid, iets waar we met veel plezier mee aan de slag gaan.

Woningen vanaf 1980
Ook zien we een forse groei in aanvragen na-isoleren van woningen na 1980. In de meeste gevallen is er al een glaswolplaat aanwezig in de spouw. Het is mogelijk om de restluchtspouw te vullen met onze A+ Foam, een vloeischuim die de bestaande glaswol naar binnen “ duwt ” en kieren en naden vult.

De nieuwbouwaannemer
Nieuwbouw isoleren zal in 2022 een grote vlucht gaan nemen. Mede ingegeven door de Wet Kwaliteitsborg dienen bouwers aan te kunnen tonen wat hun kwaliteit is en deze ook concreet kunnen aantonen. Het Knauf Supafil XL Nieuwbouw systeem biedt een 100% naadloos isolatiesysteem waarbij we de gestelde luchtdichtheid garanderen.

Ons proces van begin tot eind ontzorgen

Isolatie.com is jouw partner als het gaat om zakelijk isoleren. Isoleren is ons vak. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we de zakelijke markt op maat bedienen. Vakmanschap, hoogwaardige isolatiematerialen en kennis van de isolatiemarkt geven blijk van onze expertise.

Onderzoeken

We starten met een uitgebreide, technische opname van het pand (of panden) door middel van steekproeven in kruipruimtes, endoscopisch onderzoek in de spouw en hellende daken aan de binnenzijde.

1.

Rapporteren en adviseren

Vervolgens maken we een uitgebreide rapportage van deze opname richting de opdrachtgever, met hierin de zogenaamde 0-meting, omschrijving van isolatiemogelijkheden en eventuele beperkingen ten behoeve van na-isoleren.

2.

Interne overdracht

Wanneer wij opdracht krijgen om de woningen te voorzien van na-isolatie wordt het werk intern overgedragen. Deze overdracht is essentieel zodat onze collega’s van de uitvoering weten wat de bedoeling is ten aanzien van de werkzaamheden.

3.

Isolatiewerkzaamheden

De opdracht wordt uitgevoerd door ons specialistische team. Denk aan het verduurzamen van jaren ’60 woningen met dak-, en/of vloerisolatie zoals het EGW project van Ballast Nedam of het isoleren van de spouwmuur van een school.

4.

Bewijslast en verslaglegging

Wanneer het werk is afgerond, wordt bewijslast opgeleverd aan de aannemer. Zo zorgen we dat we kwaliteit leveren en dit ook verifiëren. Voor de Wet Kwaliteitsborging in de bouw is dit essentieel voor onze aannemers.

5.

Neem contact op

Ben je een (onderhouds)aannemer en verantwoordelijk voor de verduurzaming van een project? Ik adviseer je graag over de duurzaamheidsmogelijkheden bij Isolatie.com.

Kunnen we je helpen?