Kunnen wij je helpen?

Krijg je niet gevonden wat je zoekt? Klik dan hier

Klantenvertellen

VVE

Neem contact op met ons zakelijk team

Laat je adviseren door ons team zakelijke markt.

Neem contact op

Vrijblijvend advies

Hulp bij subsidie

30% besparen

Ruime keuze producten

Vereniging van Eigenaren (ook wel VVE) zijn een belangrijke doelgroep binnen onze zakelijke markt. Ook dit type klant wordt door ons vanuit dezelfde filosofie benaderd; Onderzoeken-rapporteren-adviseren-uitvoeren- nazorg/verslaglegging.

Expertise als leidraad

Onder VVE’s is men vaak opzoek naar externe deskundigheid omtrent het isoleren van hun vastgoed en merken wij meer en meer een rechtstreekse benadering.

Ofschoon de trajecten soms van de lange adem zijn -vanwege diverse besluitvorming binnen de VVE- zijn we in staat om kleine- dan wel grootschalige isolatieprojecten succesvol tot uitvoering te brengen.

VVE’s vinden bij ons het juiste partnership omdat wij in staat zijn de volledige technische voorbereiding en uitvoering in te kunnen vullen.

Casus: VVE Rijnbeekflat Venlo

Een succesvol voorbeeld is de voorbereiding en uitvoering van het isoleren van de Rijnbeekflat te Venlo. Van deze 35 meter hoge woonflat is de spouw van 6 cm geïsoleerd met EPS gebonden parel. Het volledige complex van circa 1500 vierkante meters is middels de inzet van verreikers en hoogwerkers geïsoleerd.

Ook op dit complex zijn door een externe partij warmtebeelden uitgevoerd en zijn geen enkele afwijkingen gevonden in de gevelvlakken. Ook hier wordt aangetoond dat we dit type complexen op effectieve wijze worden nageïsoleerd

Van onderzoek tot oplevering

Isolatie.com is jouw partner als het gaat om zakelijk isoleren. Isoleren is ons vak. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we de zakelijke markt op maat bedienen. Vakmanschap, hoogwaardige isolatiematerialen en kennis van de isolatiemarkt geven blijk van onze expertise.

Bouwkundig onderzoek

We starten met een uitgebreide, technische opname van het pand (of panden) door middel van steekproeven in kruipruimtes, endoscopisch onderzoek in de spouw en hellende daken aan de binnenzijde. Wij nemen zowel deel aan de koude, maar ook de warme opname.

1.

Rapportage en advies

Vervolgens maken we een uitgebreide rapportage van deze opname richting de opdrachtgever. Met onder andere de 0-meting, de omschrijving van isolatiemogelijkheden en eventuele beperkingen ten behoeve van na-isoleren.

2.

Interne projectoverdracht

Wanneer wij opdracht krijgen om de woningen te voorzien van na-isolatie wordt het werk intern overgedragen. Deze overdracht is essentieel zodat onze collega’s van de uitvoering weten wat de bedoeling is ten aanzien van de werkzaamheden.

3.

Uitvoeren

De gewenste isolerende werkzaamheden (spouwmuurisolatie, dakisolatie en/of vloerisolatie) worden uitgevoerd door onze vakkundige isoleerders.

4.

Neem contact op

Ben je een vastgoedeigenaar en verantwoordelijk voor de verduurzaming van woningen en gebouwen? Ik adviseer je graag over de duurzaamheidsmogelijkheden bij Isolatie.com.